2019. december 16.
Pennsylvania állam legszebb helyei

Pennsylvania New Jersey-vel, New York-kal, Ohio-val, Nyugat-Virginiával, Marylanddel és Delaware-rel határos állam. Pennsylvania nagy és változatos, és határain belül hatalmas városokat, pezsgő mezőgazdasági területeket, valamint hagyományos amish településeket is láthat. A Pennsylvania-ba irányuló kirándulások általában Pittsburgh-be és Philadelphia-ba történnek, pedig ezeknél a városoknál sokkal többet kínál ez az állam.

A keleti Pennsylvania Pocono-hegységében található a Hickory Run State Park. Ez a hatalmas park Carbon megyében sok mindent kínál, köztük több mint 40 mérföldnyi festői túraútvonalat. Nyáron a Sand Spring Lake úszásra alkalmas homokos stranddal büszkélkedhet. Az állami park egyik leglátogatottabb része a sziklás mező. Ez a mező több mint 20.000 éves és a gleccserek felolvasztása miatt alakult ki. A lenyűgöző és festői Boulder Field Trail-ből ugrándozhat akár szikláról sziklára. A Youghiogheny folyó partján találkozhat a kis, de festői Ohiopyle Nemzeti Parkkal. A parkból hozzáférhet a folyóhoz és a szabadidős tevékenységekhez, mint például a vadvízi evezéshez. A Youghiogheny-folyó 7 kilométeres szakaszában, az Alsó-Yough-ban, lenyűgöző zuhatagoknak ad otthont, és egy vezetett túrához is csatlakozhat, hogy felfedezze a helyet.

Az Ohiopyle State Park nagyszerű túra- és gyönyörű vízesésekkel is büszkélkedhet, amelyek közül a legnépszerűbb az uborka-vízesés. A Pennsylvania és a New Jersey közötti államvonallal való átkelés a Delaware Water Gap Nemzeti Rekreációs Területet érinti. Ha élvezni akarja a nagyszerű szabadságot, itt számtalan lehetőség áll rendelkezésre. A 19. századi Milbrook faluban életre kel a történelem, de akár kerékpározhat is az Old Mill Road mentén. A túrázók több mint 100 mérföldnyi ösvényből választhatnak, a festői patakok és a buja, zöld erdők között. A folyó három helyet kínál úszásra: Milford Beach, Smithfield Beach és Turtle Beach.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs