2018. április 19.
Parfumcenter.hu – Ha parfüm, akkor Nina Ricci

Ma már szinte minden nagyobb divatház, énekes, színész rendelkezik egy-egy jeles illattal, vagy akár egy egész parfüm családdal.

http://www.parfumcenter.hu – Nina Ricci parfüm eleganciát, igényességet és tekintélyt kölcsönözz a viselőjének. A divatház az első parfümjét 1948-ban alkotta még, azóta mára már több neves parfümmel is rendelkezik. Az első Nina Ricci parfüm a L’Air du Temps, amely több évtized elteltével is ugyanakkor sikernek örvend, mint a megjelenésekor. A világ öt vezető toplistás parfümje között, mindig szerepet kap. Ennek a parfümnek már több változata is kapható, mint pl. a Couture, amely az eredeti parfüm 60. évfordulójára készült. Hasonló sikereket zsebelt be a tervező a 2006-ban megalkotott, egyszerűen csak Nina névre keresztelt illata, melyet egy varázslatos alma formájú üvegcsébe zártak. A parfüm nagy sikerét a tökéletesen felépített reklámnak is köszönhetik, melyben nem más, mint maga Hófehérke kap szerepet. A Nina parfüm gyümölcsös és virágos jegyeiben megtaláljuk a bazsarózsát, citromot, és a pralinét is.

Ennek a parfümnek is kapható már több változata, köztük a tavaszhercegnők egyik kedvence a Love by Nina. Mely a romantikus cseresznyefák virágainak és a zöldalma friss illatával varázsol el bennünket. Az igazán nagy rajongóknak ajánlom figyelmébe a Nina Precious Edition-t, melynek az üvegcséjén található apró levelek számtalan Swarovski kristály díszíti. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést nézzen be hozzánk a webshopunkba, ahol kedvére válogathat az eredeti Nina Ricci parfümjeink közül. A megrendelt termékeket már 1-3 munkanapon belül kézbesítjük az ország bármely pontjára. A parfümök kizárólag eredeti gyári csomagolásban kerülnek kiszállításra. Kellemes időtöltést kívánunk!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs