2013. február 26.
Páratlan kiállítás Budapest városában

A Murder kiállítás Budapest városában az egész világon egyedülálló tárlattal várja a tisztelt látogatókat, így ha Ön is valamilyen egészen különleges élményre vágyik, szeretne részt venni egy olyan interaktív kiállításon, ami szinte időutazásra viszi a szörnyű és rejtélyes múltba, akkor szeretettel várjuk!

A gyilkosokat és emlékezetes gyilkosságokat bemutató kiállítás Budapesten feldolgozza a történelemnek azon részét, ami mélyen bevésődött az emberek tudatába, ami több év, több évtized múltán sem merült feledésbe és ezt nem is szabad hagyni, el kell, hogy gondolkodjanak rajta az emberek. A látogatók többek között megismerhetik a szüzek vérében fürdő, gyönyörű Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, a Ku Klux Klán rémséges vérengzését, Hasfelmetsző Jacket vagy éppen a gengszterek kedvencét, Al Caponét.

A kiállítás Budapest természetesen nem csak különleges témájának köszönheti hatalmas népszerűségét, hanem a speciális effekteknek, az igazi művészet és a modern technika tökéletes ötvözetének is. Magyarországon most egyedülálló módon fedezheti fel a rémséges múltalt a kiállítás Budapest által, hiszen a táralton adott például a 3D-s megjelenítés, körpanoráma projekció, ködképernyő, páravetítés, forgatott és korhű vizuális élmény, pneumatikus szobamozgatás, 21. századi fénytechnika, 25 egymástól független speciális vezérlésű szinkronizált élményterem, egyedi képzőművészeti alkotások, mozgatott élethű bábuk, animációk, professzionális filmes díszletek és nem utolsó sorban a magyar, angol, német, valamint a spanyol nyelvű tárlatvezetés is.

A Murder kiállítás Budapesten várja a kedves érdeklődőket minden héten keddtől vasárnapig a Vörösmarty téren, az Üvegpalotában! Honlapunkon a bővebb információk, az érdekes cikkek és az online jegyvásárlás lehetősége is adott.

Forrás: Kiállítás Budapest 2013


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs