2014. július 19.
Otthoni betegápolás, avagy a teljes biztonság

Napjainkra jellemző a folyamatos rohanás, az állandó stressz, a sok munka és számos egyéb, kötelező elfoglaltság. Mindezek mellett már csak alig marad idő önmagunkra, még kevésbé idősebb rokonainkra, akiknek bizony jól esik a törődés. Az idős és beteg emberek sokszor ápolásra és teljes körű felügyeletre szorulnak, amit csak nagyon kevesen adhatnak meg. Van viszont megoldás, mely egyszerre nyújt biztonságérzetet idős személyek és hozzátartozóik számára.

[wp_ad_camp_1]

Az otthoni betegápolás segítése érdekében kreatív csapatunk kifejlesztett egy rendkívül egyszerű, ám annál nagyszerűbb eszközt, melyet meg kell ismernie. Az köztudott, hogy az idősebbek már csak nagyon nehezen, vagy leginkább egyáltalán nem boldogulnak el a mai mobiltelefonokkal. Egy hirtelen jött rosszullét során szinte esélytelen számukra telefonon segítséget kérni. Az otthoni betegápolásra kifejlesztett eszközünk használata ellenben rendkívül könnyű. Egy csuklóra is rögzíthető eszközről van szó, mely egyetlen gombnyomásra azonnal leadja a vészjelzést.

Központunk a nap 24 órájában felügyelet alatt tartja a rendszert az otthoni betegápolás szolgáltatás keretein belül. Ez annyit tesz, hogy ha vészjelzés érkezik a központba, akkor diszpécserünk máris visszahívja a jelzést küldő személyt, hogy kiderítse mi a probléma és annak megfelelően járjon el, azaz értesítse a szakorvost vagy épp a mentőket. Ha a telefonra nem reagál az adott személy, akkor sorban tárcsázzuk a megadott hozzátartozókat, akik máris cselekedhetnek.

Az otthoni betegápolás eszközünk és szolgáltatásaink által így teljes körű biztonságot kap, olyan remek megoldást, ami által idős személy és hozzátartozó egyaránt biztonságban tudhatja magát. A részletek és a pontos információk érdekében keresse fel honlapunkat, kérjen ajánlatot akár már ma!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs