2014. február 19.
Öltözz ügyesen, hogy tested olyan formás legyen, mint soha!

Nem baj, ha egy kicsit nagyobb a popsi a kelleténél, vagy ha épp nincs olyan melled, mint amilyet oly sokan szeretnének, hiszen a nagy popsin és kicsi cicin szerencsére könnyedén lehet korrigálni az idei divatnak hála.

[wp_ad_camp_1]

Az A-vonalú szoknya csipkeberakásos felsővel szuper párosítás, egyszerűen mindenkinek remekül áll. Pontosan azt rejti el, amit kell rejteni és kiemeli azt, ami megérdemli a figyelmet. Egy derékig érő, fekete, vagy akár valamilyen vidám színű szoknya tehát kiválóan elfedi az esetleges pluszkilókat csípőtájékon. A hangsúlyos derékvonalhoz pedig remekül passzol a divatos csipkeberakásos felső ami, mivel egy újabb réteget biztosít a melleken, nagyobbnak mutatja azokat. Egyszerre elegáns és divatos összeállítást nyerhetsz!

A ceruzaszoknya rakott vagy fodros felsővel ugyancsak szuper választás, ha a cél a mutatós megjelenés. Itt is érdemes derékig érő változatot vásárolni, ugyanis ez a szezon egyik kulcsmomentuma. A ceruzaszoknya természetesen jól feszül, így az alsó tájékon levő kilókat érdemes most sötét színnel palástolni. A mogorva hangulatot viszont könnyedén ellensúlyozhatod egy vidám, mintás, vagy világos színű rakott, esetleg fodros felsővel, ami optikailag nagyobbnak mutatja a mellek környékét.

A fekete nadrág feltűnő blézerrel ugyancsak csinos külsőt kölcsönözhet, hiszen nem csak a szoknyások tudnak slankítani alsó tájékukon, hanem a nadrág is. Az persze tény, hogy az egyik legjobb módja a nagyobb hátsó eltakarásának a szoknya. A fekete nadrágok kiválóan mutatna, akkor is ha nem kizárólag a bő változatok mellett döntesz. A felül feszesebb, alul egy kicsit bővebb fazon, az egyenes szabású nadrágok egy megfelelően magas sarkú cipővel tökéletes választásnak bizonyulhatnak, csak játszani akarsz az érzékekkel. A nadrághoz a felső lehet egy most divatos orchidea lila színű, ejtett blúz.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs