2018. június 16.
Nyaraljunk Európa legszebb helyein

Talán meg messzinek tűnik, de egyre közelebb kerülünk az igazi nyár elérkeztéhez. Amennyiben még nem tudod, hol szeretnéd tölteni az idei vakációt, akkor mi most adunk pár tippet.

Most bemutatjuk Európa legszebb tengerpartjait, melyek közül, ha választasz nagy baj nem érhet. Rögtön első helyre a spanyolországi San Sebastian környékén található Playa de La Concha strandot szeretnénk kiemelni. Az észak-spanyolországi partszakasz tökéletes strandolásra és sétáláshoz is. Ahhoz, hogy jó helyeket találjunk érdemes korán érkezni, ugyanis elég nagy tömeget mozgat meg ez a partszakasz. A következő úti cél Görögországba repít bennünket, Kréta szigetére. Az itt található Elafonisi fehér homokos strand és kellemes hőmérsékletű, kristálytiszta víz maga az álom. Kréta dél-nyugati részén található. A szárazföldről akár át is sétálhatunk, hiszen a lagúna legmélyebb pontja, csak méter mély.

Dél- Portugália csodálatos strandja Farától csupán 33 km-re található. A Praia Da Falasia nem olyan közismert, mint a Lagos vagy az Albufeira, de garantáltan az egyik legjobb választás. Cipruson, Protarasnál található a Fügefa-öböl. Egy igazán szellős, hosszú ám viszonylag csendes partszakasz, amely családosok részére igazán kiváló választás lehet. A víz kristálytiszta és a gyerekek részére felszíni búvárkodásra kiváló. Az Egyesült Királyság tengerpartját nem sokan gondolnák nyaralási úti célként, de ezt megcáfolja az itt található Bornemouth Beach. Azok számára, akik szeretnek nyaralni ám nem bírják a túlzott hőséget, kiváló választás lehet, ugyanis itt nincs olyan meleg, mint Európa mediterrán térségében. A strand Dorset megye környékén található, ahol kiváló túrázási lehetőségek várják a turistákat, végig a partszakaszon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs