2019. szeptember 30.
New Jersey legszebb helyei

New Jersey egy történelmi hely, amely egyike az eredeti 13 kolóniának és számos forradalmi háborús csatának adott otthont. New Jersey büszkélkedhet az Atlanti-óceán legszebb partjaival, így igen népszerű nyári üdülőhelynek számít. A „Jersey Shore” néven ismert terület  gyönyörű sétányról, vízi parkjáról és vidámparkjáról is híres. Ez egy népszerű nyári úticél a New Jersey-i és a New York-i lakosok számára, de természetesen rengeteg turista is megfordul itt évente.

[wp_ad_camp_1]

A Tavaszi Tó esetleg félrevezető lehet, mivel igazából az Atlanti-óceánon található. Viszont van egy tó a város központjában, ami kiegészíti a parti strandokat. A halászok örömére a tó pisztránggal van tele. A város hét teniszpályát és két tengerparti medencét kínál, valamint vásárlásra is van lehetőség. A nyári vendégek ráadásul kerékpározhatnak is a városban, a két kilométeres tengerpart eléréséhez pedig speciális útra van szükség. Míg a turisták főleg a tengerpartok miatt járnak New Jersey-be, Hobokenbe jönnek akkor, amikor látni szeretnék  brownstone-épületeket és egy kellemeset szeretnének ebédelni. Az Alsó-Manhattan-i Hudson-folyó mentén található Hoboken az a hely, ahol a látogatók etnikai ételeket találhatnak, például mexikóit és indiait is.

A Pier C Park gyermekeknek szól, de az idősebb látogatók majd élvezhetik a Manhattan látképének látványát. Szintén érdekes látnivaló a történelmi múzeum, mely egy régi acélgyárban található. Cape May városa a Cape May félsziget déli végén található. Ez az a hely, ahol a Delaware-öböl találkozik az Atlanti-óceánnal. A városnak van egy kikötője, amely tele van az Atlanti-óceánon halászó kereskedelmi hajókkal és júniusban ünnepli örökségét a Harbour Fest-tel. Ez a „nemzet legrégebbi tengerparti üdülőhelyének” számít. Számos viktoriánus épülete miatt a város egy nemzeti történelmi negyed.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs