2014. február 01.
Nem muszáj cukrászdába menni, ha tökéletes tejeskávéra vágysz!

Ma már rengeteg kávégép között válogathatnak az érdeklődők, senki számára nem jelent nehézséget beszerezni egy remek kis gépet, ami minden reggel friss és illatos kávét varázsol az a csészékbe. Ha viszont Te a kávé helyet sokkal inkább a tejeskávét részesíted előnyben, akkor meg kell ismerned a Philips a Saeco kávéfőzőjét, a legújabb modellt az Exprelia Evo gépet, ami egy teljesen automatikus espresso kávéfőző, amely csodálatos finom tejeskávét is kínál a már megszokott kávés italok mellett.

A latte macchiato sokak nagy kedvence, egyike a legnépszerűbb kávétípusoknak, hiszen a tej és a kávé örökzöld kombináciját soha nem lehet megunni. A Saeco-t a professzionális, valamint a hazai piacon szerzett hatalmas tapasztalata tette kávéspecialistává, így nem is csoda, hogy ennek eredményeként most a magyar otthonokba is elhozza a háromrétegű kávékülönlegességet, amelynek középpontjában a fenséges espresso áll.

A Saeco egy teljesen automata kávégép, ami valóban káprázatos latte macchiato-t készít nagyon gyorsan és nagyon könnyedén, de mégis olyan egyedi ízzel, amely hű marad a gyengébb kávétípusokhoz. A tökéletességét mi sem bizonyíthatja jobban mint, hogy a Philips Saeco által kifejlesztett Exprelia Evo kávéfőző az elmúlt években az egyik legrangosabb olasz minősítő cég a „Centro Studi Assaggiatori – Italian Tasters” tanúsítványát is megszerezte, avagy rendelkezik a fő elismeréssel is.

Amennyiben tehát Te is szeretnél isteni kávét fogyasztani minden reggel saját otthonodban, akkor jó ha tudod, hogy ennek semmi akadálya, hiszen a Philips legújabb automata espresso kávéfőzője ezt biztosítja számodra. A Philips Saeco Latte Macchiato Perfetto tanúsítványán kívül természetesen az Espresso és a Cappucino Perfetto készítését is kitüntették elismerő tanúsítvánnyal.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs