2014. szeptember 05.
Nem akarsz kínos helyzetbe kerülni? Ezeket az ételeket kerüld az első randin!

Romantikus vacsorára készülsz? Ne csak a ruhádat válaszd ki gondosan, de azt is gondold át, hogy az étteremben milyen fogásokat fogsz választani. Van néhány étel, amit jobb elkerülni a legelső randevún, ha nem szeretnél kínos pillanatokat átélni.

A spagetti sokak kedvence, de mégsem a legjobb választás egy ismerkedős vacsorához. Könnyen lecseppen róla a szósz és nehéz úgy enni, hogy az valóban gusztusos legyen. A hamburger szintén nem egy álomrandi kelléke. Csöpög, folyik, darabokra esik, még a legnagyobb odafigyelés mellett is kismalacnak fogunk tőle kinézni. Felejtős!

Az ázsiai konyha remekei varázslatos világba repíthetnek, ám ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ezekhez az ételekhez előszeretettel használnak csípős fűszereket. Senki sem szeretné romantikus vacsora közben a verejtéket törölgetni a homlokáról vagy vödörszám nyakalni a vizet, ezért jobb elkerülni a csípőset.

A spenót és más leveles zöldségek, melyeket apróra vágnak vagy a mákos desszertek szintén tiltólistán vannak. Nincs szükség arra, hogy a fogak közé szorult ételdarabok már az első alkalommal kiábrándítsák a másik felet.

Mondani sem kell, hogy a fokhagyma szintén nem randira való. A legtöbb olasz étel biztosan tartalmazza, ha ilyen vendéglőbe megyünk, kérjük az ételt fokhagyma nélkül. A babról már eleve asszociációink vannak, még ha nem is okoz rögtön a randevú alatt kellemetlenségeket, ezért inkább ne válasszuk romantikus estéhez.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs