2014. október 13.
Ne hanyagolja a lakásriasztó javítást!

Az csak természetes, hogy ha vihar közeleg, akkor kihúzzuk az elektromos készülékeket a hálózatból, hogy azoknak nehogy baja essen. Persze az is könnyen előfordulhat, hogy épp nem tartózkodunk odahaza amikor kitörni készül a vihar, vagy nem sejtjük, hogy mekkora a baj és ezért nem is hatástalanítjuk a lakásriasztót, ami védi otthonunkat a betörésekkel szemben. Ha mégis beüt a krach, akkor viszont lépni kell!

Csapatunk lakásriasztó javítás esetében verhetetlen. Mi tudjuk jól, hogy mit takar a biztosítási folyamat, hogy miként kell eljárni, mik a szabályok, melyeket be kell tartani, ha nem akarunk hoppon maradni. Ha tehát a villám károsító hatása elérte otthonát, akkor máris jelentkezhet, hogy minél hamarabb eltudjuk készíteni az Ön számára a szerviz szakvéleményt, majd a pontos számlákat. Csak ezekkel együtt, illetve ezek elbírálása után fog a biztosító fizetni. A kárrendezés menete a lakásriasztó javítás során tehát nem egyszerű, de ránk mindenben számíthat.

Cégünk vállalja a villámkáros lakásriasztó bevizsgálását. Amennyiben lehetséges, akkor annak javítását is. Ha úgy ítéljük meg, hogy az adott eszköz nem javítható, esetleg nem lenne kifizetődő annak javítása, akkor ezt szakvéleménnyel is alátámasztjuk, méghozzá úgy, hogy a dokumentumban feltüntetjük a pontos árakat is a biztosító számára. A lakásriasztó javítás során munkalapot is biztosítunk, illetve mellékelten feltüntetjük a meghibásodott alkatrészeket, melyeket a biztosítónak meg kell térítenie.

Forduljon hozzánk bizalommal a lakásriasztó javítás érdekében és mi máris állunk rendelkezésére, két-három munkanapon belül ellátjuk a feladatot, avagy a gyors ügyintézés és a professzionális hozzáállás általunk adott! Ne tegye ki magát a lopásoknak, ne engedjen szabad utat a betörőknek, előzze meg a bajt gyors lakásriasztó javítással!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs