2013. október 12.
Ne dobjon ki mindent amire nincs szüksége

A mai rohanó világban a körülöttünk lévő tárgyakat, berendezéseket úgy vesszük, mint időleges tárgyakat. Sőt néha azon vesszük észre magunkat, hogy a régebbi berendezéseink megszűnnek tetszeni az újabb, szebb modellek miatt, és ami a legrosszabb könnyen kísértésbe esünk és az öregebb modelleket eltesszük a szekrénybe vagy a padlásra. Pár év múlva mikor kinyitjuk a szekrényt azt mondjuk, hogy ezt a tárgyat, berendezést már úgysem fogjuk használni és kidobjuk.

Így háztartásunkból évről-évre egyre több teljesen jól működő vasalók, mobil telefonok vagy számítógépek kerülnek ki, amelyek még egyszer a hasznunkra lehetnének. Hogyan? Egyszerűen eladással, hirdetések segítségével. Ha pl. az öregebb típusú, használt mobiltelefon eladása mellett dönt még abban a pillanatban is van esélye bizonyos keresetre, ami biztosan több mintha 2 év múlva kidobná.

Próbáljon valamit megtakarítani és használja ki a lehetőségeket, amelyeket a hirdetési portálok nyújtanak, mint pl. az Ingyenbazár.hu, ahol ingyen, gyorsan és egyszerűen hirdethet.

Ezen az elektronikus bazáron emberek ezrei láthatják hirdetését és biztosan talál több érdeklődőt.

Ne habozzon és adjon el minden használt vagy új, de felesleges tárgyat, berendezést hirdetés segítségével még ma este az Ingyenbazár.hu oldalon. További előnyein kívül az Ingyenbazár.hu az egyedüli ilyenfajta portál Magyarországon, amely egy forradalmi újdonsággal rendelkezik, amely segítségével a hirdetéseket az Ön földrajzi elhelyezkedésétől függően keresheti és szűrheti. Ezen kívül csak most kínál az Ingyenbazar.hu lehetőséget egy új laptop, tablet, mp3 lejátszó, vagy egy hétvégi üdülés megnyerésére legújabb versenyével. Ezért ne habozzon, látogasson el az Ingyenbazar.hu apróhirdetés portálra, és legyen Ön az egyik nyertesünk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs