2017. április 24.
Nászút a Maldív-szigeteken

Sok pár dilemmázik azon, hogy vajon hol töltsék a nászútjukat. Mivel ebből (ideális esetben) egy életben csak egy van, jól megéri meggondolni, hogy hova megy az ember. A legnépszerűbb helyek nagyon drágák, ráadásul, ha a turistaszezon kellős közepén megyünk, akkor tele van emberekkel is. Nem túl kellemes, ha a mézeshetünket folyton várakozással és gyúródással kell töltenünk…

Hogy ezt elkerüljük, válasszuk a Maldív-szigeteket! Bár ide is járnak turisták, azért mégsem annyi, mint a másféle mediterrán helyekre. A Maldív-szigetek az év egészében ideális nyaralóhelynek számítanak, ezért az emberek, akik ide látogatnak, nagyon megoszlanak. Nem kell attól tartanunk, hogy pont azt a hónapot fogjuk ki, amikor tele van turistákkal. A hőmérséklet 25 és 30 fok közt mozog, viszont az óceán felől fújó lágy szellő ezt egészen elviselhetővé teszi. A víz hőmérséklete is nagyon kellemes, órákat is elidőzhetünk benne kedvünkre, úgy, hogy nem kell attól tartanunk, hogy megfázunk, még az esti órákban sem. Ezért is olyan népszerű itt az éjjel fürdés. A májustól októberig tartó időszakban előfordulhatnak kisebb trópusi viharok, zivatarok is, amelyek viszont még jól is eshetnek a forróságban.

Kitűnő lehetőség a frissen házasodott pároknak, hogy ezen a helyen töltsék el a nászútjukat. A trópusi környezet egy valóságos álomnyaralást biztosít, ahol az embernek az a legnagyobb gondja, hogy melyik koktélt próbálja ki először. Arra is van példa, hogy az emberek beleunnak, hogy folyton csak a vízben, vagy a parton legyenek. Ilyenkor meglátogathatják a Maleben található Nemzeti Múzeumot és részesülhetnek egy kicsit a hely történelméből is. Szintén itt található a Péntek mecset, amely nagyon érdekes lehet az európai ember számára furcsa és gazdag díszítése miatt.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs