2014. január 06.
Nagymamáink életmódtippjeit érdemes ma is megfogadni!

Legkésőbb fél tizenkettőkor irány az ágy! Amennyiben hagyományos munkarendben dolgozol, avagy korai kelés mellett, már reggel megkezdődik a napod, akkor bizony elengedhetetlen számodra, hogy ésszerű lefekvési időpont segítségével elegendő mennyiségű és jó minőségű pihenéshez juss.

Napjainkban az oversized darabok igazi reneszánszukat élik, holott néhány évvel ezelőtt kifejezetten cikinek számított az alakodtól elálló felsőrészbe bújni. Ez most megváltozott, idén ősszel és télen egyenesen kötelező a nagyis pulcsi, ha trendi szeretnél lenni. Ha nyitott vagy a legújabb divatra, akkor akár etno mintás kiegészítőkkel is variálhatod a mamás szettet.

A nők esetében szinte örök érvényű szabály, hogy a lábbelinél nem a kényelem a fontos, hanem az, hogy minél szexibb legyen! A legtöbb huszonéves ehhez bőszen tartja is magát. Mielőtt azonban a harmincadik születésnapodon bütyök, lábfej-deformáció, esetleg ízületi bántalom miatt műtétre várakoznál, érdemes megfontolnod, hogy néha kényelmes cipőt vagy szandált válassz, különösen egy hosszabb útra.

A nagyik másik trükkje a joghurt, avagy egyél rendszeresen joghurtot! Ha eleged van már sz emésztést segítő joghurtok reklámjából, rájuk sem bírsz nézni, akkor állj meg egy perce és gondold végig, hogy a Te hasad vajon teljesen rendben van-e? Rendszeresen jársz toalettre? Ha a kérdésre nemmel válaszoltál, akkor bizony, rád is rád fér egy kis bélflóra turbózás.

Mindig időben fizesd be a számlákat, ne késlekedj! A számlák befizetése tipikusan azon hétköznapi teendők egyike, ami iszonyú fontos, ugyanakkor nagyon könnyű elfelejteni is. Persze általában jó néhány hetes vagy inkább hónapos késés szükséges ahhoz, hogy szüneteltessék a szolgáltatást, tehát kikapcsolják a gázt, a villanyt és társaikat, de már kisebb mulasztás esetén is fizetned kell a késedelmi díjat, ami általában nem is olyan csekély összeg.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs