2017. március 27.
Műfű erkélyre kedvező áron

A műfű népszerűsége az elmúlt években megemelkedett. Mára már mindenki számára ismert, hogy a műfű nemcsak a talajon elhelyezve, de a teraszokon is egy tökéletes megoldás lehet.

A minőségi műfű erkélyre való lerakása remek ötlet, ha szeretünk több időt eltölteni ott, kávézgatni. Az egész család örülni fog, hogy a teraszra lépve, puha és természetes hatást érezhet. Teljes körű szolgáltatást nyújtanak a kényelem és biztonság szempontjából. Érintésük puha és kényelmes. Nem allergizál, nem kell gondozni, ápolni és locsolni sem, ami talán a legelőnyösebb tulajdonsága. A mai műfüvek kialakítása már olyan tökéletes, hogy teraszokon is megfelelő szőnyegként használható. Ezen a téren való alkalmazás legfontosabb szempontja, hogy a mikor kilépünk, a természetes zöld szín fogad bennünket, és rálépve akár mezítláb is, kellemes érzést nyújt, nem kell tartanunk a hideg burkolatoktól, lágy és finom tapintást fogunk tapasztalni. Továbbá ezek könnyen tisztíthatóak, jó vízelvezető tulajdonsággal rendelkeznek és gyorsan száradnak. Mutatósak és szépek, UV stabilizáltak. Ráhelyezhetünk kerti bútorokat is. Gyerek és állatbarát anyagból készülnek.

A műfű a környezet által inspirált anyag. A karbantartási munkák, az alkalmi tisztítást és a porszívózást jelenti, melyet elég akár 2 hetente is elvégeznünk. Látogassa meg a www.zoldmufu.hu oldalt, válogasson minőségi műfű kínálatunkból. Válassza a Syracuse teraszra alkalmas, kültéri műfű szőnyeget, melynek 400cm a szélessége. Ez a darab remekül mutat az erkélyeken, és alkalmazhatjuk, mint dekorációs kelléket rendezvényeken is. Sűrű csomózása miatt, szálai erősek és sokáig megőrzik eredeti formájukat. Könnyen tisztítható, UV álló, és semmiféle gondozást nem igényel. Kérjen ingyenes mintát, ebből a remek kialakítású darabból.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs