2017. július 23.
Műanyag ablakok széles választéka

Egy műanyag ablak vásárlásánál ne csak annak esztétikáját, de hang- és hőszigetelési képességét, valamint minőségét is vegyük figyelembe.

[wp_ad_camp_1]

Műanyag ablakok széles választékát találja, ha ellátogat a muanyagablakcentrum.hu oldalra. A kínálatunkban található műanyag nyílászárókat nálunk, mindenki saját ízlése szerint alakíthatja otthonához, amit széles színskálánk tesz lehetővé. Ha tőlünk vásárol, a minőség és az ízlésesség tökéletes párosítását fogja kapni. Bármilyen elképzelése is van az új nyílászáróval kapcsolatban, kérje segítségünket. Ingyenes helyszín felmérést végzünk Budapesten, Százhalombattán, Érden, Tárnokon és Diósdon. Választékunkban a műanyag ablakok két csoportját találja az Aluplast és a Marshall-Gealan típusokat. Mindkét változat magas minőséggel rendelkezik, kiváló hőszigetelés és exkluzív megjelenés jellemzi őket.

Az igényes vevőink figyelmébe ajánljuk, a kivételes ár-érték aránynak megfelelő M-PR Marshall műanyag profilt. Ez a nyílászáró a felső kategóriához tartozik, viszont ára rendkívül kedvező, az ehhez hasonló műszaki állapottal bíró hazai műanyag ablakokhoz képest. Az ablak kiemelkedő tulajdonságai: a háromszoros tömítés záródáskor, a hat légkamra, 76 mm-es német tok és szárnyprofilok. Kiváló hőszigetelését az alaposan átgondolt mérnöki tervezésnek köszönheti. Vásárlóink kérhetik ezt a modellt két vagy háromrétegű üvegezéssel. A nyílászárók fa mintázattal, egyedi színben, de akár még fém hatású bevonattal is rendelhetőek. A horganyzott acélmerevítése lehetővé teszi az ablak megfelelő stabilitását, a vasalatrendszer pedig a magas biztonságért felel. Kérjen árajánlatot az igényeinek megfelelő ablakra és beszerelésére, a +36 (1) 780-2760-as telefonszámon, vagy az info@biborhaz.hu e-mail címen.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs