2016. március 07.
Minőségi kontaktlencse webáruház

Az eOptika kontaktlencsékkel foglalkozó cég rengeteg terméket, például lencséket, ápolószereket, és szemcseppeket árusít rendkívül kedvezményes áron. Széles kínálatunkban megtalálhatóak olyan híres márkák, mint az Acuvue, az Air Optix, az Avaira, a Biomedics, vagy éppen a Biofinity.

A www.eoptika.hu weboldalon megtekinthetőek a cseppek, lencsék és ápolószerek széles kínálata, ahol a rendeléssel és átvétellel kapcsolatos további információkat is megtalálhatja. Webáruházunkban kizárólag eredeti termékeket vásárolhat, amelyek világszerte elismert cégektől származnak, kontaktlencséinkre pedig 30 napos készpénz-visszafizetési garanciát vállalunk. A kontaktlencse folyadékaink közül a legkeresettebb talán a Biotrue kontaktlencse folyadék tokkal, ami 120 ml-es kiszerelésben kapható, és ez a Biotrue folyadék pont ugyanúgy nedvesít, mint saját szemei, hiszen pH értéke megegyezik az emberi szem pH értékével. A kontaktlencsék közül vásárlóink kifejezetten szeretik a Biofinity XR havi kontaktlencsét, amelyben 3 db. kontaktlencse található, és magas oxigén-áteresztéssel, valamint víztartalommal rendelkezik.

A szemcseppek közül a legjobb a Systane Gel Drops, ami 10 ml-es kiszerelésben kapható, amely használható extrém szemszárazság esetén, valamint tökéletes lehet 40 év fölötti nőknek. A házhozszállítás nálunk villámgyors és általában készletről történik. Rendelését igény szerint irodánkban is átveheti, de a házhozszállítás költségei is alacsonyak. További információkért látogassa fel az eoptika.hu weboldalt. Amennyiben kérdései merülnének fel, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@eotpika.hu e-mail címen, vagy a 06 (30) 22 22 275 telefonszámot tárcsázva. Válassza az eOptikát a szem egészségének megőrzéséért!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs