2015. június 21.
Milyen hajón dolgozni?

A címként szerepelő kérdést sokan teszik fel maguknak, hiszen sokakban merül fel annak a lehetősége, hogy talán hajón szeretnének dolgozni. Nagyon sok olyan véleményt is lehet hallani, valamint olvasni, amelyekben arról informálódhatunk, hogy bizony cseppet sem kellemes hajón dolgozni, de akadnak egészen elfogult vélemények is. Ha valaki azon gondolkodik, hogy hajóra megy el dolgozni, érdemes néhány élménybeszámolót elolvasnia, meghallgatnia, melyek talán egy kis segítséget jelentenek majd a döntés meghozásában.

A hajós élménybeszámolók alapján kiderülhet, hogy kinek és milyen volt hajón dolgoznia, de emellett még számos most talán még aprónak tűnő dolgot is megtudhatunk a hajós munkát már kipróbált személyektől. A Crew Agency internetes oldalára, a crew.hu-ra ellátogatva több olyan fiútól és lánytól olvashatunk hajós élménybeszámolókat, akik reálisan mesélik el, milyen volt számukra a hajós munka. Egészen a kezdetektől, a kezdetben jelentkező nehézségektől mesélnek a hazatérésükig.

Ilyen hajós élménybeszámolót készített Meláni és Gábor is. Meláni recepciósként dolgozott egy olyan német hajón, ahol franciák is voltak, így szükség mutatkozott egy olyan személyre, aki jól beszéli a francia nyelvet. Így került a képbe Meláni, aki a mai napig jó döntésnek tartja, hogy végül kipróbálta a hajós munkát.

Gábor hajós élménybeszámolójában elmondja, hogy bárosnak jelentkezett, ahol nem arra voltak kíváncsiak a felvételinél, hogy milyen papírja van a jelentkezőnek, hanem a tényleges, a valós nyelvtudást igyekeznek kideríteni. Ezt pedig a legegyszerűbben a személyes elbeszélgetés alkalmával derülhet ki igazán.

Ha te is szeretnéd kipróbálni magad a hajós munkák valamelyikében, de úgy érzed, hogy még nem tudsz eleget róluk ahhoz, hogy bele is vágj, keresd fel a crew.hu internetes oldalát, ahol a valós hajós élménybeszámolók segítenek dönteni.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs