2018. június 19.
Miért jó a flottamenedzsment rendszer?

Manapság a szolgáltatók és vállalatok egyre nagyobb profitra törekednek, és ennek érdekében mindent megtesznek a hatékonyabb és gyorsabb működésért. Ez pedig azt vonja maga után, hogy egyre nagyobb gépparkokkal rendelkeznek.

[wp_ad_camp_1]

Flottamenedzsment minden olyan vállalkozás, illetve szolgáltató részére ajánlott, melyek minimum 5-10 járművel rendelkeznek. Továbbá kifejezetten indokolt, azok számára, akik gépesített adatfeldolgozást végeznek. Ezek pl. a szállító és szállítmányozó vállalatok, autókölcsönzők, saját járműparkkal rendelkező logisztikai szolgáltatók, taxi társaságok és közlekedési vállalatok, stb. Sokaknak a flottamenedzsment szó hallatán a járműkövető rendszerek jutnak eszükbe, de ettől sokkal összetettebb dologról van szó. Tágabb értelemben minden magukba foglalnak, melyet egy gazdálkodó egységnél a járművekkel kapcsolatos. Szűkebb értelemben, ha vesszük, akkor csak az adminisztrációs tevékenységeket soroljuk ide. A piacon egyre több, funkcióval és lehetőséggel ellátott rendszerek közül válogathatunk.

A T.E.L.L. Software Hungaria Kft. easyTRACK GPS alapú rendszerek, interneten keresztűl a világon bárhonnan nyomon követhetőek a globális műholdnak köszönhetően. Az általunk forgalmazott flottamenedzsment rendszerek rendelkeznek navigációval, elő nyomkövetéssel egy járművek estén, lopás gátlóval, amely által lekövethető a jármű tartózkodása. Továbbá az általunk forgalmazott rendszerek kommunikációs eszközök is egyben, amely által ingyenesek a beszélgetések, így csökkenthetőek a költségek. Amennyiben Ön is szeretné biztonságosabbá és egyszerűbbé tenni a vállalkozásának az irányítását, akkor keressen fel bennünket. Elérhetőségünk a +36 52 530 130-as telefonszámon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs