2017. július 04.
Miért fontos a méregtelenítés?

Az étkezéseink során elfogyasztott tartósított és mesterséges anyagokkal dúsított élelmiszereknek, valamint környezetünkből testünkbe jutó káros anyagoknak köszönhetően, évente mintegy 4 kilógrammnyi felesleges méreganyag gyülemlik fel szervezetünkben.

Ezek a lerakódott salakanyagok nem csak szervezetünk működését nehezítik meg, de hatással vannak anyagcsere-folyamatainkra is, hiszen az emésztőrendszer különböző részein lerakódva lelassítják annak működését. A méregtelenítésben nagyon fontos szerepet játszik a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztása, ugyanis a méreganyagok nagy többsége a nyirokrendszeren keresztül távozik testünkből. Okvetlenül fontos, hogy az elfogyasztott folyadék ne cukros vagy szénsavas üdítőből álljon, hanem lúgos kémhatású vízből vagy különféle zöldségek és gyümölcsök levéből. Hogyha egyre gyakrabban érezzük magunkat levertnek, rosszkedvűnek vagy fáradtnak, szinte biztosak lehetünk abban, hogy szervezetünknek méregtelenítésre van szüksége.

A méregtelenítés egyik leghatékonyabb módja, ha lúgosítjuk szervezetünket. A bázikus étrendre való átállás azonban többet jelent annál, mint hogy megváltoztatjuk táplálkozási szokásainkat; életvitelünk átalakítására is szükség van. Amennyire lehetséges, kerüljük a nem természetes alapanyagokból álló ételeket, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt. A méregtelenítés eredményességét nagyban növeli, ha kerüljük mindazon élelmiszerek fogyasztását, amely állati eredetű anyagot, vagy tartósítószert és egyéb káros anyagot tartalmaznak. Az Innerlight által forgalmazott lúgosító hatású SuperGreens készítmények és a hozzájuk tartozó Prime pH cseppek fogyasztásával garantált lesz a méregtelenítés sikeressége!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs