2017. augusztus 04.
Magyarországi tavak, ahol kellemes lehet a fürdés

Sokan unják már a városi strandokat, mivel a nyári időszakban rengeteg ember van az ilyen helyeken, és bizony egy idő elteltével unalmasak lehetnek az ilyen fürdőhelyek. Ha szeretne egy új, izgalmasabb fürdőhelyet kipróbálni, akkor látogasson el egy olyan tóhoz, ahol van lehetőség fürdeni.

A Balaton, a Velencei-, valamint a Tisza-tón kívül még rengeteg olyan tó található Magyarországon, ahol a tiszta víznek köszönhetően a nyaralók fürödhetnek. A Veresegyházán található Malom-tó kitűnő lehetőség a strandolásra, és vonattal vagy busszal könnyen és egyszerűen el is lehet jutni erre a helyre. A tónak egy része bójákkal van elkerítve a fürdőzők számára, a többi részén lehetőség van halászni. Ugyancsak Pest megyében érdemes meglátogatni a Délegyházi tavakat, mivel itt mindenki kedve szerint döntheti el, hogy horgászni, sportolni, vagy csak békésen pihenni szeretne. Ha szeretne kikapcsolódni, akkor mindenképp a Nomád strandra látogasson el, itt lehetőség van csónakázni, az apró szigetek között úszni.

Ha a hosszú hétvégék során szeretne pihenni, kikapcsolódni, akkor utazzon a Somogy megyében található Deseda-tóhoz. Érdemes megjegyezni, hogy ez a tó Magyarország leghosszabb mesterséges tava, mivel 8 kilométer hosszúságú. Ezen az üdülőhelyen garantált, hogy minden egyén megtalálja a tökéletes kikapcsolódást, hiszen lehetőség van vízi sportot kipróbálni, kerékpározni, túrázni. Ha családjával szeretne egy olyan tónál pihenni, ahol lehetőség van fürdeni is, akkor válassza a Nyíregyházán található Sóstói Tófürdőt. Ezen a nyaralóhelyen a gyerekek élvezik, hogy a tó homokos, sáros partján játszani, csúszdázni tudnak. A felnőttek választhatnak, hogy tóban úsznak, vagy a gyógyvizes medencében pihenik ki magukat.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs