2018. november 08.
Ma már szinte minden okos jelzővel van ellátva

A 1900-as években még csak álmodni sem mertünk arról, a 21. század elérkezésével teljesen automatizált lesz az otthonokról. Ám mára ez már cseppet sem meglepő, ugyanis szinten állandóan újabbnál-újabb kütyüket fejlesztenek ki, melyeknek köszönhetően sokkal kényelmesebbé tehetjük a mindennapjainkat.

Az automatizált otthonok 3 alapvető tényezőre alapszanak, ezek pedig a következők: laptop, pc és az okos telefon. Az elektromos roló és távirányítással működtethető villanykapcsolók már egyáltalán nem számítanak szenzációnak, sőt szinte egy újonnan épített ház esetén már alap felszereltségnek számít. Ugyanis a mai világ már ott tart, hogy kaphatunk okos hűtőt, okos sütőt, okos termosztátot és még sorolhatnánk naphosszakat. A Samsung multifunkcionális vállalat egyik legújabb okos terméke a mosógép, illetve a szárítógép. Mégpedig ezeket a háztartási gépeket, olyan tulajdonságokkal ruházták fel, hogy LCD érintőképernyő segítségével bármikor üzenetet küldhet számunkra az okos telefonunkra, hogy éppen befejeződött a mosás vagy a szárítás. Illetve szintén ennek a világmárkának a nagy remeke még az okos hűtő, amely sok bosszúságtól ment meg bennünket.

Az okos hűtőt könnyedén összecsatlakoztathatjuk az okos telefonunkkal, így ennek köszönhetően, ha éppen nincs nálunk a bevásárló listánk, akkor sincs probléma, hiszen így is leellenőrizhetjük a hűtő tartalmát. Ezzel nagyon sok bosszúságot kerülhetünk el, melyek nagybevásárlások alkalmával ütköztek ki, ugyanis biztos, hogy mindig a legfontosabb dolgok maradtak el. Ezek a hűtők egy óriás kijelzővel van felszerelve, melyek alkalmazhatóak jegyzettömbként, rajztáblának, televíziózásra vagy akar internetezésre is. Ezeknek a csodás háztartási gépeknek köszönhetően már minden háziasszonynak könnyebb a dolga lehet.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs