2017. július 13.
Lifestyleshop.hu – ipanema papucs

A nyári szezon elengedhetetlen kelléke egy jó papucs. Fontos, hogy ez kényelmes és minőséges legyen, de ezenkívül lényeges még a kinézete is.

http://www.lifestyleshop.hu – ipanema papucs vásárlás. Az Ipanema papucsokat a kényelem és divat jellemzi. Ennek a kiváló márkának a termékeit széles választékban megtalálja webáruházunkban. Válogathat strandpapucsok, flip-flop papucsok közt, felnőtt és gyerek méretben egyaránt. Az Ipanema flip-flop márkanév, a Rio de Janeiroban található világhírű strandról, az Ipanema Beach-ről kapta a nevét. A Rider papucsok testvérmárkája. Mindegyik modellje a tőle megszokott minőséget képviseli. A márka óriási választékot kínál az Ipanema papucsok kedvelőinek. Ezek a lábbelik a vidám formatervezésükkel és mintázatukkal, a divatos nyári viselet elengedhetetlen kellékeivé váltak. A Flip-Flop nevet, az angolban használt hangutánzó szóra utalva kapta, ami a papucs járás közben történő hangjára utal.

Remek döntés lesz, ha termékeink közül az Ipanema Lipstick papucsok egyike mellett dönt. Ezek lábujjközös fazonúak, extra magas, telitalpú nyári papucsok, melyek egyenesen Braziliából érkeznek. Egy ilyen papucs az idősebb, de a fiatalabb hölgyek lábán is tökéletesen áll. Divatos, tökéletesen kiegészíti a nyári ruhaviseletet. Válassza ezt a csodás modellt fekete, rózsaszín vagy zöld színben, letisztult, virágos vagy csíkos mintázattal. Választékunkban az Ipanema papucsokon kívül szandálokat is talál, melyek felnőtt és gyerek méretben is elérhetőek. Látogassa meg weboldalunkat, ahol az Ipanema papucsokon kívül egyéb más márkák strandpapucsaival is megismerkedhet. Széles körű és állandóan bővülő kínálatunkból biztosan rátalál majd az ízlésének megfelelő darabra. Áraink kedvezőek, termékeink minőségesek, így ha nálunk vásárol, garantáltan jól jár.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs