2018. december 02.
Laminált padló, a meleg és trendi otthon kelléke

Az első laminált padló elkészítése már igen nagy múltra tekint vissza, hiszen 1977 – ben készült el Svédországban. Azóta napról napra növekszik a rajongó táborra és egyre többen alkalmazzák az otthonukban. Hiszen számos érvvel szolgálhatunk mellette.

A legelső és a legfontosabb tulajdonságnak az nevezhető, hogy igazán hosszú élettartamú. A mai modern lamináltok vásárlása esetén a gyártók akár 30 év garanciát is adnak a megvásárolt termékre. Illetve az is nagyon előnyösnek mondható, hogy a házunk szinte bármely szegletében alkalmazhatjuk, még a lépcsők burkolására is. Egyedüli kivételnek a fürdőszoba nevezhető, ugyanis a nedvességet nem kifejezetten bírja. Ami manapság még nagyon előnyősnek mondható, hogy számtalan színben és mintával tudjuk megvásárolni igényünknek megfelelően, legyen az klasszikus vagy designer darab. Így minden szobát a saját ízlésünkre formálhatunk. A laminált padló teljesen megváltoztatja a helyiség megjelenését, ugyanis nagyon meleg hatást kölcsönöz.

A világos színű padlótól sem kell tartanunk, sőt nagyon előnyös választás lehet halószoba, illetve nappali esetén, mivel vizuálisan nyújtja a teret. Igazán rusztikussá varázsolhatjuk a szobánkat, ha több színű padlópanelt választunk. A laminált burkolat alkalmazásával természetes fa hatást érhetünk el.  A háziasszonyoknak is garantáltan a kedvence lesz, ugyanis rendkívül higiénikus, illetve antisztatikus felületű, így nem vonzza a port, és semmilyen káros kibocsájtása nincsen. Kaphatunk fából és rostszálas anyagból készült padlókat. Magában a laminált padló sokkal kellemesebb környezetet nyújt, mint más padlók és a padló fűtést sem akadályozza. Megfelelő alátétek alkalmazásával nem zárják ki egymást.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs