2017. november 27.
Külföldre szeretne csomagot küldeni?

Manapság már sok ismerősünk tartózkodik külföldön, így sokszor előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb csomagot szeretnénk nekik küldeni. Ez nagyon egyszerű, hisz a csomagküldés nemcsak belföldi kézbesítéssel lehetséges, de manapság már kedvező áron, és biztonságosan adhatunk fel küldeményeket külföldre is.

Külföldre szeretne csomagot küldeni egyszerűen és kedvező áron? Akkor az egyik legjobb választásnak számít, ha a megbízható MXP Futárszolgálat mellett dönt, aki belföldre és külföldre is vállal csomagszállítást. A külföldi csomagszállítás során, fontos figyelembe vennünk, hogy az EU-n belüli szállíttatás egyszerűbb, mivel ebben az esetben semmilyen vámszabályok nem korlátoznak bennünket. A futárszolgálatnak a külföldi csomagszállításnál több adatra is szüksége lesz, mintha belföldön történt volna a szállítás. Ilyen a csomag mérete, súlya, tartalma, és értéke, persze a feladó és a célállomás pontos címe mellett. Ezenkívül mindenképp közöljük, hogy a csomag törékeny dolgot tartalmaz-e, valamint a csomagolás típusát is meg kell osztanunk. A csomagolásra mindenképp fordítsunk nagyobb figyelmet, mivel itt a küldeményeknek lényegesebben hosszabb utat kell megtenniük, mintha csak belföldön kerülnének kézbesítésre. Amennyiben a csomagszállítás nem egyszeri alkalommal fog történni, hanem a közeljövőben szeretnénk többször is igénybe venni ezt a szolgáltatást, mindenképp jelezzük a futárcég felé, hisz ebben az esetben, kedvezményekben is részesülhetünk.

Keresse fel a mixpakk.hu oldalt, ahol akár online igényelheti a nemzetközi csomagszállítást. Itt megtekintheti kedvező árainkat, valamint több részletet is megtudhat erről a szolgáltatásunkról. Ha minket választ, számolnia kell azzal, hogy ilyen esetekben mindig a megbízót illeti a szállítási díj. Elérhetőségeinken keresztül felveheti velünk a kapcsolatot a +36 30 407 66 55-ös telefonszámon, vagy jöjjön el személyesen budapesti telephelyünkre, melynek pontos címét megtalálhatja honlapunkon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs