2017. november 27.
Külföldre szeretne csomagot küldeni?

Manapság már sok ismerősünk tartózkodik külföldön, így sokszor előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb csomagot szeretnénk nekik küldeni. Ez nagyon egyszerű, hisz a csomagküldés nemcsak belföldi kézbesítéssel lehetséges, de manapság már kedvező áron, és biztonságosan adhatunk fel küldeményeket külföldre is.

[wp_ad_camp_1]

Külföldre szeretne csomagot küldeni egyszerűen és kedvező áron? Akkor az egyik legjobb választásnak számít, ha a megbízható MXP Futárszolgálat mellett dönt, aki belföldre és külföldre is vállal csomagszállítást. A külföldi csomagszállítás során, fontos figyelembe vennünk, hogy az EU-n belüli szállíttatás egyszerűbb, mivel ebben az esetben semmilyen vámszabályok nem korlátoznak bennünket. A futárszolgálatnak a külföldi csomagszállításnál több adatra is szüksége lesz, mintha belföldön történt volna a szállítás. Ilyen a csomag mérete, súlya, tartalma, és értéke, persze a feladó és a célállomás pontos címe mellett. Ezenkívül mindenképp közöljük, hogy a csomag törékeny dolgot tartalmaz-e, valamint a csomagolás típusát is meg kell osztanunk. A csomagolásra mindenképp fordítsunk nagyobb figyelmet, mivel itt a küldeményeknek lényegesebben hosszabb utat kell megtenniük, mintha csak belföldön kerülnének kézbesítésre. Amennyiben a csomagszállítás nem egyszeri alkalommal fog történni, hanem a közeljövőben szeretnénk többször is igénybe venni ezt a szolgáltatást, mindenképp jelezzük a futárcég felé, hisz ebben az esetben, kedvezményekben is részesülhetünk.

Keresse fel a mixpakk.hu oldalt, ahol akár online igényelheti a nemzetközi csomagszállítást. Itt megtekintheti kedvező árainkat, valamint több részletet is megtudhat erről a szolgáltatásunkról. Ha minket választ, számolnia kell azzal, hogy ilyen esetekben mindig a megbízót illeti a szállítási díj. Elérhetőségeinken keresztül felveheti velünk a kapcsolatot a +36 30 407 66 55-ös telefonszámon, vagy jöjjön el személyesen budapesti telephelyünkre, melynek pontos címét megtalálhatja honlapunkon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs