2016. május 09.
Kovács Autóalkatrész – Középső dob akció!

A Kovács Autóalkatrésznél a többi gépkocsi és teherautó valamint motorkerékpár alkatrész mellett nálunk középső dobhoz is kedvező áron hozzájuthat. A középső dob egy rövidítés, méghozzá a középső kipufogó dob rövidítése, amely a kipufogó rendszer egyik nagyon fontos alkatrésze.

A minőségi középső dob legtöbb esetben acéllemezből készül, amely kívül és belül is alumíniummal futtatott, valamint belül zajcsökkentő üveggyapot bélése van. A távozó gáz úgy juthat el a következő csőbe, hogy átmegy a középső dobot körülvevő hangcsillapító anyaggal kitöltött öblös kamrán. Ebbe a középső dobba szokták általában a katalizátort építeni. Ennek az alkatrésznek főként a zajcsökkentésben van szerepe, ha szeretné ki is cserélheti egy rozsdamentes csővel, amivel nőne is az autó teljesítménye. Vannak olyan emberek, akik jobban preferálják, ha hangos az autójuk, de a középső dob eltávolítása akkor sem ajánlott, hiszen könnyen le lehet vele bukni. Természetesen arra is van megoldás, hogy legálisan javuljon a kipufogó rendszer, de ehhez meg kell találni a tökéletes középső dobot, amelyet már márkás változatban is megvásárolhatóak a Kovács Autóalkatrésznél!

A jó minőségű kipufogó középső dobok akár az autó fogyasztását is nagymértékben csökkenthetik, hiszen felgyorsítják a kipufogó gázok áramlását. Aki szeretné autója teljesítményét növelni, és élvezi a sportos hangot, annak ajánljuk a sportkipufogó rendszer. Amennyiben többet szeretne erről megtudni, vagy más termékeinkről, esetleg át szeretné böngészni a teljes kínálatot, látogassa fel weboldalunkat az alkatreszek.hu-t. Ha kérdezni szeretne, arra is van lehetősége, csak forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs