2014. május 22.
Korszerű és biztonságos, avagy éljen a wifi kamera

Ha úgy döntött, hogy kihasználja a technika nyújtott lehetőségeket, avagy a kamerákat, hogy családját és értékeit biztonságban tudja, hogy felügyeletet tarthasson ott is, ahol épp nincs jelen, akkor nálunk a helye. Annak érdekében, hogy a kamera rendszer zökkenőmentesen működjön, megbízható cégünk lesz segítségére. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapatának munkája által biztos lehet benne, hogy választásával elégedett lesz.

A napjainkban népszerű wifi kamera rendszerek egyre népszerűbbek és természetesen nem is véletlenül. Az ilyen kialakítású kamerák számos előnnyel rendelkeznek társaikkal szemben, jobb megoldást tudnak biztosítani. A wifi kamerák használata különösen ajánlott térfigyelő rendszerek esetében, ahol fontos a nagyobb képfelbontás, de az üzletekben és  boltokban is, ahol az arc felismerés funkció is fontos. Ezek a modern kamerák parkolóházakban, vagy más egyéb zárt területen is megállják a helyüket, ahol a sorompó vagy kapuvezérlés rendszám felismeréssel történik.

A modern wifi kamerák az analóg kamerákkal szemben jobb képminőséget, azaz nagyobb képfelbontást adnak. Mivel intelligensek, így arc és rendszám felismerésére is alkalmasak. Az ilyen kamerák mindezek mellett egyszerű és gyors adatátvitelt kínálnak úgy, hogy közben optimális hálózati forgalmat adnak. Tapasztalt és képzett csapatunk megtervezi és kidolgozza az Ön számára is a leginkább megfelelő wifi kamera rendszert, amellyel elégedett lesz.

Forduljon hozzánk bizalommal és használja ki a könnyen telepíthető wifi kamerák minden előnyét! Válassza azt a biztonsági befektetést, amely meghozza a várt eredményt, amelyben nem fog csalódni! A bővebb információk érdekében várjuk weblapunkon, de akár máris telefonálhat, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem a nap 24 órájában várja hívását!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs