2018. június 20.
Kevés pénzből szép nyaralás

Ahhoz, hogy a család elmenjen nyaralni, nem feltétlen van szükség egy csomó pénzre. Persze ez mind attól függ, hogy milyen igényekkel rendelkezünk, de elérhető áron is találhatunk nagyon szép nyaraló helyeket.

Amennyiben nem szeretnénk túl sokat költeni és messzire utazni, akkor is találhatunk nagyon szép strandokat a környező országokban. A felmérést követően kiválasztottuk a júliusi főszezont és ahhoz mérten válogatunk a kedvező ajánlatok közül. Görögország igen kedvelt a Magyar turisták körében. Azt leszámítva, hogy egy hosszú buszozást vagy autózást követően tudunk csak megérkezni. Paralia vagy Olimpic beach nevű városokban már 60000 Ft-ért eltölthetünk egy hetet, amely a szállást és az utat is fedi. Amennyiben fél panziót is szeretnénk, akkor az kb. még 30000 Ft. A szomszédos Horvátországban az alsó küszöbös két csillagos hotelben félpanziós ellátással 70000 Ft/fő egy hétre, Brač szigetén. Az oda utat külön kell megszervezni, amely plusz költségekkel jár. Hvar szigetén jobban megéri az all inclusive ellátást választanunk, mint a félpanziót ugyanis csak 30000 Ft-tal több, de sokkal több szolgáltatásban részesülhetünk.

Horvátországban van lehetőség apartmanok bérlésére is, melyben csak a szállást fizetjük az étkezést magunknak kell megoldani, de 4 főre ezt már 120000 Ft-ért megtehetjük. Amennyiben kicsit messzebb utaznánk, akkor nagyon jó árakkal kecsegtet a Török tengerpart. Nem sokkal kell többet fizetnünk, mint egy Horvátországi nyaralásért és luxus körülmények között nyaralhatunk. Törökországba 200000 Ft/fő és ebben a repülőjegy is benne van. Amennyiben inkább a kirándulásokat kedveljük, akkor a szervezett utak érik meg legjobban ugyanis a csoportos jegyek sokkal olcsóbbak, mint 2-3 főre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs