2018. június 20.
Kevés pénzből szép nyaralás

Ahhoz, hogy a család elmenjen nyaralni, nem feltétlen van szükség egy csomó pénzre. Persze ez mind attól függ, hogy milyen igényekkel rendelkezünk, de elérhető áron is találhatunk nagyon szép nyaraló helyeket.

[wp_ad_camp_1]

Amennyiben nem szeretnénk túl sokat költeni és messzire utazni, akkor is találhatunk nagyon szép strandokat a környező országokban. A felmérést követően kiválasztottuk a júliusi főszezont és ahhoz mérten válogatunk a kedvező ajánlatok közül. Görögország igen kedvelt a Magyar turisták körében. Azt leszámítva, hogy egy hosszú buszozást vagy autózást követően tudunk csak megérkezni. Paralia vagy Olimpic beach nevű városokban már 60000 Ft-ért eltölthetünk egy hetet, amely a szállást és az utat is fedi. Amennyiben fél panziót is szeretnénk, akkor az kb. még 30000 Ft. A szomszédos Horvátországban az alsó küszöbös két csillagos hotelben félpanziós ellátással 70000 Ft/fő egy hétre, Brač szigetén. Az oda utat külön kell megszervezni, amely plusz költségekkel jár. Hvar szigetén jobban megéri az all inclusive ellátást választanunk, mint a félpanziót ugyanis csak 30000 Ft-tal több, de sokkal több szolgáltatásban részesülhetünk.

Horvátországban van lehetőség apartmanok bérlésére is, melyben csak a szállást fizetjük az étkezést magunknak kell megoldani, de 4 főre ezt már 120000 Ft-ért megtehetjük. Amennyiben kicsit messzebb utaznánk, akkor nagyon jó árakkal kecsegtet a Török tengerpart. Nem sokkal kell többet fizetnünk, mint egy Horvátországi nyaralásért és luxus körülmények között nyaralhatunk. Törökországba 200000 Ft/fő és ebben a repülőjegy is benne van. Amennyiben inkább a kirándulásokat kedveljük, akkor a szervezett utak érik meg legjobban ugyanis a csoportos jegyek sokkal olcsóbbak, mint 2-3 főre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs