2018. május 13.
Kényelmes és stílusos ágyneműhuzat

A pihentető alvás minden ember számára nagyon fontos, ahhoz, hogy helyt tudjon állni a munkahelyén és a mindennapi teendőkben.

Ágyneműhuzat teljes kínálata megtekinthető a www.dizon.hu weboldalára kattintva. A honlapunkra látogatva széles kínálat tárul minden kedves vásárlónk elé, melyek színekben, mintázatban is különböznek. Az igényeihez mérten kedvére válogathat az egyszerűtől az egészen különleges darabokig. Az ágyneműhuzat nagyban hozzájárul a hálószoba hangulatához és stílusához. Az ágyneműhuzat minősége és anyaga nagyon fontos, és nagyon sokban hozzájárul a pihentető alváshoz. Kínálatunkban több féle garnitúrák közül válogathat, az igazán egyedi darabok között még az állatmintás huzatokat is megtalálják. Több részes garnitúráink között megtalálja az akár 3,6 illetve még a 7 részes kollekciókat is. Kínálunk 100%-ban pamut, kevertszálas-pamut, flanel, krepp és szatén huzatokat is. Csakis kizárólag erős, strapabíró és elsősosztályú minőségi árut forgalmazzunk, melyek tökéletesek lehetnek a családok mindennapjaiba, de még a hotelek, szállodák részére is.

A magas minőségnek köszönhetően, nagyon jól bírják a gyakori mosást, 60C fokon. Különösképpen ajánlom figyelmébe a 3D-s ágyneműhuzatainkat, melyek igazán szép mintákkal készülnek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést akár személyesen is felkereshet bennünket Nyíregyházán a Dózsa György utca 56-os házszám alatt, ahol saját maga győződhet meg a magas minőségről és a széles választékról. Illetve elérhetőek vagyunk a +36 30 509 24 18-as telefonszámon és az info@dizon.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink segítsége által garantáltan megtalálja az Ön, illetve családja számára tökéletes darabot!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs