2014. április 05.
Kamerás csővizsgálat, avagy korszerű megoldások!

A kamerás csővizsgálat a duguláselhárítás egyik nagyon fontos eleme, hiszen a lefolyóhálózat pontos műszaki állapotát csakis úgy lehet megállapítani, ha alaposan átvizsgáljuk azt. Szerencsére a kamera által falbontás nélkül is lehetséges az átvizsgálás, a speciális száloptikának köszönhetően hosszan le lehet jutni a csőbe.

A kamerás csővizsgálat során fény derülhet a dugulás okára, illetve a kivitelezési hibákra, a sérülésekre. A vizsgálat során szakembereink szemrevételezhetik az ivóvíz vezetéket, így kiderülhet, hogy az ivóvíz vezeték meghibásodása miatt nedvesek-e a falak, vagy szigetelési probléma áll fenn. A kamerás módszernek hála betudunk hatolni minden vezetéktípusba, nem számít sem az átmérő, sem az alapanyag.

A kamerás csővizsgálat rendkívül fontos, hiszen a lakások, házak szennyvízelöntését, illetve a lefolyó dugulását leggyakrabban a szabálytalan bekötés, vagy a hibás illesztés okozza. A kamera viszont minderre fényt derít, semmi nem maradhat titokban, így tudni fogjuk, hogy a dugulás megszüntetése érdekében melyik módszert is célszerű alkalmazni.

A kamerás csővizsgálat által szakértőink segítségével költséghatékony megoldást kínálunk, hiszen csak a sérült szakaszt tárjuk fel, illetve tesszük elérhetővé! Keressen bennünket bizalommal, hogy a dugulás problémáját máris megtudjuk oldani!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs