2013. július 04.
Junkers szerviz helyett a Bosch szervizet keresse!

Amennyiben Junkers szerviz Budapest városában az, amire Önnek is szüksége van, akkor érdemes figyelembe vennie a szervizek keresése folyamán, hogy a Junkers már Bosch. A Bosch az intelligens fűtési megoldások és az innovatív erők egyesítését biztosítja, piacvezető szerepet tölt be az energia hatékony fűtési és melegvíz-készítési rendszerek területén, következetes kereskedelmi politika jellemzi és kiváló termékstratégia.

A Junkers szerviz Budapesten 2010. márciusától már Bosch néven érhető el, ugyanis a Junkers fűtéstechnológiai márka Bosch márkanéven jelenik meg Magyarországon is. A névváltás legfőbb célja az volt, hogy a piacon való jelenlét erősítése a Junkers, valamint az energia hatékony fűtési és melegvíz-készítési termékkínálatot bővítse. Tudni kell, hogy a márkanév-váltás magában foglalja a Junkers intelligens fűtési megoldásait, a kiváló Junkers szerviz Budapest szolgáltatásokat és a Bosch innovatív erejét, annak megbízható minőségét. A termékek középpontjában így 2010-től már a kondenzációs technológián alapuló gáztakarékos megoldások, továbbá a megújuló energiaforrásokkal kombinálható rendszerek állnak.

Az eddig igényelhető Junkers szerviz Budapest városában tehát továbbra is elérhető, így adott többek között a Junkers gázkészülék karbantartás, amit érdemes minden évben igényelni, a Junkers gázkészülék javítás, ami szükség esetén gyorsan elérhető, a Junkers kazánok átvizsgálása a fűtési szezon kezdete előtt és az új gázkészülékek telepítése és cseréje, valamint a gáz műszaki felülvizsgálata.

Ne essen tehát kétségbe, ha nem talál eredeti Junkers szerviz Budapest szolgáltatást, ugyanis Bosch márkanéven az eddig ismert és elérhető szolgáltatások továbbra is igénybe vehetőek a megfelelő helyeken, csak nézzen egy kicsit utána!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs