2018. július 17.
Izgalmas szabadulószobák

A szabadulószobák remek kikapcsolódást jelentenek, ráadásul ha szeretné használni a fejét, akkor itt a helye nálunk, hiszen szabadulószobáink egyszerre garantálnak szórakozást és hatalmas élményeket mindenki számára.

[wp_ad_camp_1]

Izgalmas szabadulószobák várnak minden kedves érdeklődőt az exittheroom.hu weboldalon méghozzá végtelenül kedvezményes áron, ezért nézzen be hozzánk, ha ön is ki szeretne próbálni egy szabadulószobát családjával, barátaival, vagy éppen kollégáival. Nálunk megtalálhatja a Mind Boggling, a Bomb, a Zombie, a Prison, illetve a Madness szabaduló szobákat is, amelyek érdekes és izgalmas feladványokat rejtenek,  a csapatnak pedig 60 perce lesz arra, hogy kiszabaduljon a szobából. A szabadulószobák felejthetetlen élményben gazdagítanak mindenkit, ezért ha ön is szeretné használni a logikáját és a kombinációs képességét, akkor próbálja ki valamelyik kijutós játékunkat és garantáltan jól fog majd szórakozni.

A Prison szabadulószoba

A Prison szabadulószoba egy rejtélyes börtönt foglal magába, és a játék lényege az lesz, hogy ki kell jutni a rácsok közül amilyen gyorsan csak lehet, hiszen csak 60 perc áll majd a csapat rendelkezésére. A szabadulószobában sem ásót sem más szerszámot nem találnak majd, ezért logikával kell majd kijutnia  börtönből. A börtön nem teljesen elhagyatott, és érdemes keresgélni, mert lehet, hogy talál majd olyasmit, ami a kijutás kulcsa lehet. A szabadulószobában 2-6 játékos játszhat egyszerre a kijutásért. Ha azt szeretné, hogy kollégáival közelebb kerüljenek egymáshoz, akkor ez a szabaduló szoba tökéletes megoldás lehet. Amennyiben még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni a Prison szabadulószobáról, vagy megtekintené az árakat, akkor mindenképpen keresse fel az exittheroom.hu weboldalt, és itt megtalálhatja majd a többi szabadulószobát is.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs