2014. november 12.
Ismerd meg az anti aging arcszépítő masszázst!

Az arcreflexológiát, valamint az arc- és a dekoltázs nyirokmasszázst, illetve a távol-keleti technikákat alapul véve alkották meg a szépségipar nagyágyúi az anti aging arcszépítő masszázs formát. Az elmúlt években sok hölgy tette próbára, persze nem is véletlenül. A rendszeres arcmasszázs alkalmazásával ugyanis visszakapható a fiatalos arcvonás.

Sokan a plasztikai műtét hatásával teszik egy lapra, hiszen annyira hatékony lehet, ha sikerül jó szakembert találnunk. Márpedig egy masszázs sokkal kellemesebb és persze olcsóbb is, mint szike alá feküdni. Előnye, hogy már az első masszázs után látható és érezhető a hatás. Az ellenben tény, hogy a tartós eredmény eléréséhez több időre van szükség.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a felépítés időszakában heti két arcmasszázs kell, utána viszont heti egyel is gyönyörűen szinten tartható a hatás, sőt tovább javítható a már elért eredmény. Az, hogy a felépítés tulajdonképpen meddig tart, az függ az életkortól, az életmódtól, a testalkattól, de általában öt hétre tehető. Aki megtanulja az önmasszázst, ami nagyjából húsz percet vesz igénybe, annál hamarabb lehet tartós eredményt elérni, és a szinten tartáshoz is elég a kéthetenkénti találkozó.

Az anti aging arcszépítő masszázs ötven percet vesz igénybe. A masszőr nem használ segédeszközöket, csak kézzel masszíroz. Előző napon ajánlott otthon kávézaccal leradírozni az arc- és a dekoltázs bőrét a jobb hatás érdekében. A masszázs alatt teljesen természetes alapanyagú krémeket és illóolajokat használnak többségében, így az allergia szinte kizárt.

Az anti aging masszázs nem hasonlít a kozmetikában eddig megszokottakhoz. Erőteljesebbek, és intenzívebbek a mozdulatok, hiszen a cél az arc izomzatának teljes átmozgatása. Ahogy az izmok megerősödnek, úgy képesek kihúzni a ráncokat.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs