2014. október 31.
Ismerd meg a világ legmesésebb luxusszállodáit!

Hilton Hotel: a szállodalánc napjainkban szerte a világban, minden nagyvárosban megtalálható, így hazánkban is. Az első hotelt még 1927-ben Conrad Hilton (Ő volt Paris Hilton dédnagyapja), nyitotta meg. Azóta is töretlenül terjeszkedik világméretekben. Sokan nem tudják, de a világ vezető környezetbarát szállodája. Helyszínenként változó számú lakosztályokkal, különböző fitnesztermekkel, bárokkal és különleges éttermekkel várja a kedves vendégeket. A hotel egyedülálló luxuskörnyezete miatt esküvők, komoly technikai felszereltségének köszönhetően pedig konferenciák kedvelt helyszíneként is szolgál.

Versace Palota: az Ausztráliában és Amerikában található ötcsillagos szálloda a gazdagok világát tükrözi. A mozaikkal és arany vonásokkal díszített terek, a mesés antik csillárok, a boltíves mennyezet egytől-egyig luxus környezetre utalnak. A hotel a neves divattervezőről, Gianni Versace-ról kapta a nevét. Így már a névválasztás is hűen követi az olasz design-t. A csodálatosan szép tengerpartra néző szálloda idén több díjat is bezsebelt. Többek között megkapta a Világ Luxus SPA díját, a Világ Ötödik Legkiválóbb Medence díját, de még az Aranypart Öt Legjobb szállodája közé is besorolták. A hotelben négy különböző stílusú étterem található.

Bellagio Hotel: ez a luxusszálloda Las Vegas-ban található. Több méteres magasságba emelkedő szökőkútjáról híres, így igen népszerű a Hollywood-i filmekben is. Ötcsillagos hotelként természetesen rendelkezik SPA részleggel, ahol a vendégek kipróbálhatják a kókusztej fürdőt, de részt vehetnek masszázs terápián, vagy akár gyantapakolást is kérhetnek. A hotel Öt Gyémánt díjas kaszinóval is rendelkezik. Adott a pókerszoba, a pénzbedobós automaták, és a táblajátékok is. Persze a szabadtéri szórakozásokból se nincs hiány.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs