2019. március 30.
Hova érdemes télen utazni?

Azok, akik szeretik az utazást, a kalandokat, szeretnek új tájakat és helyek megismerni, azok számára a hideg sem jelent akadályt. Viszont, ha a télből szeretnénk egy kicsit a melegebb égtájakra ellátogatni, akkor adunk pár tippet, mik bizonyulhatnak tökéletes választásnak.

Amennyiben decemberben szeretnénk elutazni, akkor a Karibi-térség igazán jó választásnak bizonyul. Azon belül is válasszuk St. Berthélemy-t, vagy, ahogyan a legtöbben nevezik St.Barth. Ugyanis ez a hely mindössze 230 km-re fekszik Guadelope-tól a Karib-tengeren. Alig több, mint 25 km2 területű sziget 5000 lakossal. Főként azok számára ajánlott, akik szeretik azokat a nyaralóhelyeket, melyek diszkrét elhelyezkedéssel és környezettel rendelkeznek. Az ide látogatók élvezhetik a búja trópusi környezetet, festői szépségű öblöket, melyek partján elegáns szállodák sorakoznak fel. Így, akik ide utaznak, nincs más teendőjük, mint élvezni a csodás környezetet, napozni és feltöltődni D-vitaminnal. Ha már meguntuk a kötelező karácsonyi és szilveszteri partikat, akkor igazán jó választásnak bizonyul egy egzotikus helyre való utazás.

Amennyiben egy ilyen helyet keresünk, akkor Indai, azon belül Goa csodás választás lehet. Ugyanis csodás élmény, amikor a mikulás sapkás baristák szolgálnak ki bennünket a pálmafák alatt. A hely pedig annyira magával ragadó, hogy mindenki számára tökéletesnek bizonyulhat. Ezen felül igazán jó választás lehet még Délkelet-Ázsiában található Kambodzsa, illetve Laosz. December környékén az éghajlat éppen megfelelő, ugyanis ez az úgynevezett hűvös, száraz hónap. Az ide látogatók számára kötelező látnivalónak számít Laosz gyönyörű gyarmati városa. Amennyiben ilyen helyekre szeretnénk utazni, akkor az biztos, hogy több szervezést igénye. Ám ha valaki spontán szeret utazni az is mindig találhat egy szobát.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs