2018. október 21.
HDMI kábel kedvezményes áron

A HDMI kábelek manapság nagy fontossággal bírnak, ezért ha önnek is szüksége lenne néhányra, akkor érdemes benézni hozzánk.

[wp_ad_camp_1]

HDMI kábel igen kedvezményes áron elérhető a 3bnetwork.hu weboldalon méghozzá igen széles kínálatban tehát érdemes benézni hozzánk ha ön is HDMI kábelt keres, hiszen nálunk több száz közül válogathat méghozzá elérhető áron. A HDMI-t, vagyis a High Definition Multimedia Interface-t 2002-ben használták először. Megjelenése főleg azért volt fontos, mert elterjedtek a digitális tartalmak amik már komplexebb eszközöket igényeltek. Manapság szinte minden számítástechnikai eszközön van valamilyen HDMI csatlakozó,és ez a csatlakozó három különböző méretben elérhető. Van normál, mini és MHL méret, amik közül az utóbbiakat főleg mobiltelefonokon láthatjuk. A eltérő méretek az eszközök különbségei miatt lényegesek, ugyanis csak így lehetséges, hogy a kisebb méretű eszközök is kapcsolódhassanak HDMI-n keresztül.

Bár a HDMI fejlődött az idők során, mégis még mindig használatban vannak a régebbi darabok is, hiszen a csatlakozó nem változott, így egy 1.0-s eszközt is rá lehet kapcsolni egy 1.4-es monitorra is. A HDMI egyik előnye, hogy tömörítetlenül képes audio és videó adatfolyam átvitelére, és a HD minőség megjenítésére is. Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni a HDMI kábelekről, az árakról vagy a fizetési módokról, akkor mindenképpen keresse fel a 3bnetwork.hu-t és itt megtalálhatja a teljes kínálatot is a kiszállítás részleteivel együtt. Ha netán kérdések merülnének fel a HDMI kábelekkel kapcsolatban, akkor ezeket nyugodtan felteheti együttműködő ügyfélszolgálatunknak a  +36 20 245 4235 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@3bnetwork.hu e-mail címre és itt minden kérdésére választ kap majd.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs