2014. május 16.
Hatékony tippek a dugulás elleni harchoz

Talán nem is hinné, de bizony nagyon sok hétköznapi megoldás létezik a duguláselhárítás érdekében, avagy a lefolyókban felgyülemlett szennyeződések hatékony eltávolítására. Pár hasznos tipp segítségével megkímélheti a családi kasszát a nagyobb kiadásoktól és a dugulással járó kellemetlenségektől.

Amikor csak kisebb fokú dugulást tapasztal, akkor a legtöbbször elég házilagos módszerrel orvosolni a bajt. Először is tegyen öt evőkanálnyi szódabikarbónát két liter vízbe. Ezt a keveréket forralja fel és öntse bele a lefolyóba. A duguláselhárítás Biatorbágyon sok esetben ezzel a kis trükkel máris megoldható.

Ugyancsak hatékony lehet, ha fél pohár szódabikarbóna és egy pohár ecet keverékével próbálkozik. Ebben az esetben viszont meg kell várni, amíg alábbhagy a habzás. Ezután forró vízzel alaposan át kell mosni a lefolyót. A duguláselhárításban még a kóla is segíthet, bármilyen meglepő is. Ha a kólában még pár szem Mentos cukorkát is tesz, akkor még a szagokat is megszüntetheti.

A megelőzés természetesen sokkal célravezetőbb, mint megvárni a bajt és aztán cselekedni! Ha mégis kialakult a dugulás és a házi duguláselhárítás nem segít, akkor hívja csapatunkat Biatorbágyon, és máris a segítségére sietünk!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs