2017. február 11.
Használtautó Kapuvár városában

Amennyiben ön nem szeretne egy vagyont kiadni egy új autóra, mindenképpen látogassa fel használtautó kereskedésünket Kapuváron a Petőfi utca 1-es szám alatt, vagy olvasson bővebben autóházunkról a licskaiautohaz.hu weboldalon. Autóházunk és használtautó kereskedésünk már több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, ezért megéri majd hozzánk fordulni. Bővebben a használt autókról weboldalunkon, a Használt Autók menüpont alatt olvashat.

Használtautó Kapuvár közelében kapható rendkívül alacsony áron, ezért ha ön is használt autóra vágyik, akkor jó helyen jár weboldalunkon, a licskaiautohaz.hu-n. Hasznát autó kínálatunkban vannak Ford, Mazda, Opel, Suzuki, illetve Volkswagen autók is, amelyek mind kifogástalan állapotban vannak, tehát érdemes lehet ezek között böngészni. Használtautó kereskedésünkben megbízható és odaadó szakemberek dolgoznak, akik segítenek majd önnek a választásban. Autóházunk gyors, olcsó és megbízható, ráadásul tevékenységét gazdaságosan és hatékonyan végzi, tehát forduljon hozzánk bizalommal, és nem fog majd csalódni szolgáltatásaink minőségében.

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a kapuvári használt autókról, ne habozzon, látogassa fel weboldalunkat a licskaiautohaz.hu-t, hiszen itt illusztrációkat is nézhet az autókról ráadásul az árak megtekintésére is lesz lehetősége ha ide kattint. Ha bármi kérdése lenne a használt autókkal kapcsolatban, vagy ha igénybe szeretné venni valamelyik szolgáltatásunkat, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az suzuki@licskaiautohaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza telefonszámunkat a +36 96 595 227-et és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs