2018. július 22.
Használjunk természetes bőrápoló szereket

A természetes anyagokból, összetevőkből készült szépségápolási szerek egyre népszerűbbek és ez nyilván azért van, mert sokaknak fontos, hogy olyan termékeket használjanak, amikben nincs olyan összetevő, ami káros lehet a szervezetre.

[wp_ad_camp_1]

Mindannyian azt szeretnénk, hogy bőrünk szép és egészséges legyen és jó ha tudjuk, hogy sok olyan természetes bőrápolási szer van, ami kemikáliamentes. A természetes bőrápolási szerek közül néhány akár házilag is elkészíthető. A méregdrága ránctalanító krémek nem mindig hozzák meg a kívánt eredményt és hatásuk természetesen közel sem olyan, mint amit a reklámokban látunk. Próbáljuk tehát megőrizni a bőrünk egészségét természetes anyagokkal, hiszen régebb sem voltak bőrápoló, ránctalanító krémek és mégis egészséges, szép feszes bőre volt az embereknek. A lényeg, hogy bőrünk jusson hozzá a megfelelő tápláló és hidratáló anyagokhoz. A természetes anyagok egyik nagy előnye, hogy a szervezetünk gyorsabban és könnyebben hasznosítja és építi be őket. Sokan tudják, hogy a méz az egyik legrégebbi szépségápoló szer.

A sápadt, fakó bőrre az egyik legjobb megoldás a méz, amely felfrissíti a fáradt bőrt. A benne levő vitaminok és ásványi anyagok csodákat képesek művelni a bőrrel. A kókuszolaj pakolás szintén jó megoldás. Lefekvés előtt körülbelül fél dl kókuszolajat oszlassunk el az arcbőrön és hagyjuk, hogy beszívja a bőrünk. A kókuszolaj gomba- és baktériumölő hatással bír, ezért a problémás bőrnek igazi csodaszer. Nem utolsó sorban pedig segít megőrizni a bőr fiatalságát és feszességét. A répapakolás szintén kiváló ránctalanító hatással bír, mivel a répa A-vitamin tartalma nagyon magas és az A-vitamin a legerősebb ránctalanító hatású anyag. Nincs más dolgunk, mint lereszelni egy nagyobb répát és mézzel összekeverni és felkenni az arcbőrre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs