2015. január 26.
Hajós munka már párodnak is

Úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnád, hogy milyen hajón dolgozni, de van kedvesed, akit nem szívesen hagynál otthon? Mostantól lehetőséged nyílik arra is, hogy vele menj dolgozni folyami, vagy óceánjáró hajóra.

A külföldi hajós munka pároknak lehetőséget biztosít, hogy ne kelljen egyedül menned, illetve ne itthon kelljen megvárni párodat, míg ő hazatér egy-egy hosszabb hajóútról. Egyre többen keresnek ilyen lehetőséget, hogy párjukat is magukkal vihessék, ők is dolgozhassanak hajón. Ám tisztában kell lenni vele, hogy bár nem megoldhatatlan feladat, jelentősen több időt vesz igénybe, hogy olyan munkát tudjuk számotokra találni, melyet ugyanazon a hajón tudtok végezni.

A külföldön történő munka megvalósítása a pároknak igazán jó lehetőséget biztosít, és nem csupán abból a szempontból, hogy együtt lehettek, pénzt is kereshettek, hanem kettesben járhatjátok be a világot. Természetesen nem szükséges azonnal a közepébe csapni a hajón történő munkának, munkavállalásnak. Ha még picit gondolkodnátok, hogy valóban ezt szeretnétek-e csinálni hosszabb időn keresztül, akár néhány hónapon át, figyelmetekbe ajánlanánk, hogy a nyári időszak alatt alkalmatok van helyettesítő munkák betöltésére.

Ebben az esetben rövidebb időről van szó, így ezek időtartama 2-4 hét. Ha tehát még kicsit is vonakodsz, előbb helyettesítőként próbáld ki magad. Ha külföldön keresnénk hajós munkát kedvesünkkel együtt, akkor sem szabad elfelejtenünk, hogy rugalmasnak kell maradnunk, és a munkát szem előtt tartva, alkalmazkodni is kell. Egy másik fontos feltétele, hogy pároddal együtt vállalhassatok munkát, lehetőleg egy idegen nyelv ismerete, lehetőleg hasonló szinten. A másik előnyt az jelentené, hogy hasonló munkakörben, és hasonló szinten legyen tapasztalatotok a munkavégzést illetően.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs