2014. április 11.
Ha redőny, akkor csakis motoros alumínium redőny!

Ha úgy érzi, hogy a tavasszal egy időben előtt annak is az ideje, hogy egy jó kis redőnyt beszerezzen, akkor készséggel állunk rendelkezésére! A cégünk által biztosított motoros alumínium redőny tökéletes választást kínál, ugyanis rendkívül jó hőszigetelésű az alumínium alkatrészeknek, valamint a hőszigetelő habbal töltött redőny lamelláknak hála, sőt mi több, az anyag tulajdonságainak köszönhetően jelentősen hosszabb élettartam jellemzi, mint sok hasonló céllal készült társát.

A praktikus és esztétikus motoros alumínium redőny felülete természetesen UV lakréteggel van ellátva, így nem fakul a színe, avagy küllemét, színét hosszú időn át megtartja. Amennyiben cégünk mellett teszi le a voksát bármilyen színt választhat, ugyanis a redőnyszerkezetek nem csak alapszínekben, hanem egy minimális felár ellenében a RAL színskála színeiben is megrendelhetőek. Tudnia kell azt is, hogy a motoros alumínium redőnyöket igény szerint feltolás gátlóval, vagy kulccsal zárható zárólécekkel is ellátjuk, ezáltal pedig adott a még magasabb betörés elleni védelem.

A motoros alumínium redőny sokkal biztonságosabb, mint például mechanikus társai, hiszen a redőnytengely fix, csak áramtól vezérelt, ezáltal pedig megakadályozza a kézi behatolást. Mivel a redőnyt napi szinten használjuk a motoros megoldás fokozott kényelmet is kínál, hiszen nem kell nap, mint nap le és fel húzogatni azt, ami időigényes és fárasztó is. A motoros redőny kényelme és biztonsága érdekében sokkal jobb megoldást kínált, hiszen még távollétében is működésbe léptetheti őket, épp úgy mintha otthon tartózkodna.

Ismerje meg az általunk biztosított motoros alumínium redőnyt, az igényes kínálatot, mely által profi termékeket szerezhet be igazán kedvező feltételek mellett! Kérjen kedvező, személyre szabott ajánlatot akár már ma, és szakembereink máris készséggel állnak rendelkezésére!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs