2013. szeptember 17.
Ha egy jó ponyva kell, ha egy megbízható társat keres!

Cégünk hosszú évek óta azon igyekszik, hogy a teherautó ponyva készítő cégek között az első legyen, hogy a teherfuvarozó cégek számára, akik a legjobb minőséget keresik, valóban a legjobb termékeket tudja biztosítani, méghozzá mindezt a lehető legversenyképesebb áron. Érdemes tehát mindenképp felkeresnie a fortunaponyva.hu honlapot, ha érdekli egy színvonalas és sokoldalú ponyva kínálat, a teljes körű szolgáltatások ezen a téren, illetve egy tökéletesen megbízható kivitelező partnert keres! Ne feledje bármilyen ponyvázandó problémája is van, nálunk a lehető legjobb helyen jár, forduljon hozzánk bizalommal, mindig készséggel állunk rendelkezésére.

Cégünknél, avagy a Fortuna Ponyvánál nincs szüksége a szerencsére, hogy egy kivételesen jó minőségű ponyvát kapjon, amelyet hosszú – hosszú éveken át gond nélkül és probléma mentesen tud használni, ugyanis nálunk minden ponyva, amit a fortunaponyva.hu meg is tekinthet, pontosan ilyen.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor vállalkozásunkat személyesen is bármikor felkeresheti Dunaharasztin, az M0 és M5 autóutak közelében. Mivel egy terjedelmes csarnokokkal rendelkezünk, mely a teherautóknak is megfelelő nagyságú, így természetesen a beállási lehetőség is adott, amit elsősorban esős, havas időben biztosítunk. A ponyvák mellett felkészült lakatos üzemmel, kreatív grafikai stúdióval és modern berendezésekkel álluk megrendelőink szolgálatára. Látható tehát, hogy valóban arra törekszünk, hogy minden igényt maximálisan kielégítsünk, hogy a teherautóknak, illetve tulajdonosaiknak mindent megadjunk.

A fortunaponyva.hu weblapon megismerheti gyártó és tervező részlegünket is, melyek egyaránt adottak egy helyen, így ha hozzánk fordul a ponyva termékek érdekében, akkor biztos lehet benne, hogy azt első kézből kapja meg, és hogy annak minősége is magas lesz, mivel kiváló szakemberekkel várjuk ügyfeleinket. Tudni kell továbbá, hogy dolgozóink már több, mint egy évtizede a ponyva szakterületen tevékenykednek, ami által vállalatunk ténylegesen széleskörű szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére, illetve minden kihívás elé ami a munka során adódik.

A használat közben megsérült vagy már elhasználódott ponyvákat üzemcsarnokunkban soron kívül megjavítjuk, de a ponyvák magasságának emelését is biztosítjuk, ami gyakori igény a megváltozott fuvarfeladatok ellátása következtében. Telephelyünkön mindemellett egyidőben több nyerges félpótkocsit is tudunk fogadni és parkírozni, ami a teherautóknak, illetve a tulajnak ugyan csak nagy előny, mivel nem kell azok számára sem külön parkolót keresni. A számos egyéb szolgáltatásunkat a fortunaponyva.hu internetes portálon megismerheti, megtudhatja, hogy milyen egyéb ponyva és teherautókkal kapcsolatos megoldásokat is biztosítunk.

A Fortuna Ponyva nem véletlenül híres az ügyfél centrikus üzletpolitikájáról, a gyors és precíz munkavégzésről, mely lehetővé tette, hogy mára már több magyar és külföldi érdekeltségű piacvezető cég bizalmát is élvezze. Amennyiben tehát a teherautóknak a legjobbat akarja, az Ön számára is fontos a minőség, akkor egyértelműen nálunk a helye!

Ne feledje, cégünk mindig áll rendelkezésére, minden ponyvával kapcsolatos problémája biztos megoldást kap kedvező árak és készséges kiszolgálás mellett! Javíttassa Ön is nálunk ponyváját, és legyen a vendégünk egy ízletes, forró pizzára! A Fortuna Ponyvánál ugyanis mi folyamatosan azon vagyunk, hogy ügyfeleinket minden téren a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni, ezzel is megköszönve a bizalmukat. A finom pizza természetesen frissen kerül kiszállításra, mely helyben, a kényelmes ügyfélvárónkban el is fogyasztható.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs