2013. február 01.
Ha e-mail, akkor csakis Citromail.hu

Ha Ön is keresi a legmegfelelőbb levelezési rendszert, mely biztonságos, könnyen kezelhető, átlátható és emellett még funkciókban is gazdag, akkor a népszerű Citromail jelenti az Ön számára is a lehető legjobb megoldást, mely tökéletesen eleget tud tenni az említett elvárásoknak. A valóban remek és sokoldalú Citromail ma is az egyik legnépszerűbb magyarországi levelezőrendszer, mely teljesen ingyenes.

2004-ben indult a szolgáltatás, azaz a Sanoma Media oldala, ami mobiltelefonról is elérhető, ami a telefonos internetes rendszer elterjedése által felettébb fontos szemponttá vált. Egyik nagy előnye, hogy beállítható, hogy akár más levelezőrendszerekbe érkező e-mailjeink is a Citromail rendszerben jelenjenek meg, azaz általa több címet kezelhetünk egyetlen felületen.

A rendkívüli Citromail 2GB-os tárterülettel rendelkező postafiókot biztosít felhasználói számára és legfeljebb 5 megabyte-os leveleket fogadhatunk általa, viszont akár 1 gigabyte-os méretű mellékletet is küldhetünk. Adott a profi és tökéletesen személyre szabható spamszűrő is, ami teljes biztonságot ad, ugyanis felettébb szigorú és épp ezért időnként érdemes a kéretlen leveleknek fenntartott mappába is belelesni, ha nem kapunk meg egy várt levelet.

A modern Citromail az Android operációs rendszerrel működő okostelefonokra ingyenes Citromail alkalmazás letöltését tette lehetővé, így ha gyakran kezeljük Citromail-es levelezésünket akkor adott a kézenfekvő megoldás. Az alkalmazás által sokkal gyorsabban férhetünk hozzá elektronikus postafiókunkhoz és egyszerűen kezelhetjük is azt.

A sokrétű Citromail alkalmazás mindemellett gondolt az iOS rendszert alkalmazó eszközökre is, mint az iPhone, iPad, iPod touch, tehát csakúgy, mint az Androidos változatnál, itt is azonnal értesülhetünk új levél érkezésekor, levelet írhatunk és használhatunk minden egyéb funkciót.

Forrás: Citromail


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs