2013. február 20.
Ha családi napközi, akkor egyértelműen Androméda

Sokan felteszik a kérdést, hogy miben különbözik az Androméda családi napközi az államilag támogatott Óvodáktól.  Erre a kérdésre nem lehet csak egy választ adni! A családi napközi az óvodákhoz nagyban hasonlít, bár kisebb csoportokkal rendelkezik. Minden gyermek a saját érdeklődésének, figyelmének, életkorának megfelelő gyermekközpontú csoportban tölti a napjait.

Az Androméda családi napköziben tiszteletben tartják a vallási és a családi nevelés kulturális értékeit, ennek megfelelően nevelik és tanítják a gyermekét.  A családi napközi falai mögött a sok játék és nevetés mellett némi oktatás is folyik. A játékok keretein belül hasznos ismeretekre tesznek szert a gyermekek, mind magyar mind angol nyelven. Az etikett alapjai egész kis korban elsajátíthatóak, főleg, ha játékkal van fűszerezve a tanulás.

Az Androméda családi napközit 1,5 éves kortól 7 éves korig vegyesen látogatják a gyermekek. A gondozók miden gyermekre ugyanakkora figyelmet fordítanak, a családias, harmonikus légkör megteremtése és megtartása nem jelent kihívást számukra. A srácok imádnak az Andromédába járni, a sok nevetgélés és játszás tanulással fűszerezve teljesen lefárasztja őket a nap végére.

A mozgás sem hiányozhat a mindennapokból. A zenés torna mellett játékos jogán is részt vesznek a kicsik. A joga folyamán figyelembe veszik a gyerekek életkori sajátosságait és a vicces pozíciók kitartása javítja a testtartást, erősíti az immunrendszert és energiát ad.

Ha felkeltette az érdeklődését az Androméda családi napközi, akkor még egy jó hírem van az Ön számára, most nyitási kedvezményekkel várnak minden új érdeklődőt, így gyermeke egy ingyenes héten kipróbálhatja a napközis életet. Mi tudjuk, hogy gyermeke jól fogja érezni magát náluk, és örömmel jön vissza hozzánk mindennap!

Forrás: Családi napközi


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs