2017. június 11.
Green Autókölcsönző: a legjobb járművek otthona

Önnek is szüksége lenne egy kölcsönjárműre? Vidékre utazna rokonokat látogatni? Esetleg csak esedékes egy nagyobb bevásárlás, és nem szeretne mindent busszal hurcolni? Talán inkább valamilyen nagyobb dolog szállításához bérelne kisteherautót? Bármihez is kelljen Önnek a jármű, a legjobb ajánlatot a Green Autókölcsönzőnél találja majd meg.

A http://www.greenautokolcsonzo.hu az a weboldal, ahol Ön is könnyedén meg fogja találni a Budapesten található lehető legjobb autókölcsönzőt, amely nem más, mint a Green Autókölcsönző. Itt kizárólag folyamatosan karbantartott autókat bérelhet, melyek így a lehető legjobb állapotban vannak. Persze itt nem kizárólag személygépjárműveket lehet bérelni. A kínálatban szerepelnek még kisteherautók, kisbuszok, teherautók, hűtőautók és emelőhátfalas kisteherautók is. Ezeket a remek járműveket pedig remek árakon is lehet kibérelni. Hosszú távú bérlés esetén pedig meglehetősen nagy kedvezmények mellett számítanak Önnek egyedi árajánlatot is. Azt említettük már, hogy Ön itt a lehető legnagyobb biztonságtudattal indulhat neki az útnak? Ez azért van, mert ha esetleg mégis meghibásodna útközben a kikölcsönzött jármű, akkor azonnal csereautót lesz biztosítva az Ön számára.

Amennyiben tehát valamilyen járműre lenne szüksége bármilyen ügyes-bajos dolgához, akkor mindenképpen forduljon a Green Autókölcsönzőhöz, amelyet megtalálhat Budapesten a Pesti út 4. szám alatt. A www.greenautokolcsonzo.hu weboldalon pedig Ön is megismerkedhet a kölcsönözhető járművekkel és a nagyszerűbbnél nagyszerűbb további szolgáltatásokkal. Bármilyen kérdés vagy probléma esetén pedig írjon üzenetet az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címre, vagy hívja a +36 30 229 4100-ás és +36 30 229 4600-ás telefonszámok egyikét!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs