2018. szeptember 13.
Géprongy nagy mennyiségben

Manapság egyre több helyen találkozhatunk, olyan üzletekkel, ahol angol, illetve svájci használt ruhákat kínálnak kedvező áron a vásárlók részére. Amennyiben szeretné a legszebb darabokat megtalálni, akikor keressen fel bennünket.

[wp_ad_camp_1]

Géprongy nagy mennyiségben megvásárolható a svajciangolturinagyker.hu oldalára kattintva. A géprongy tulajdonképpen színes ruhadarabok, melyek között nagyon sok fajta anyagot különbözethetünk meg különböző mintákkal. Általában 10 kg-os kiszerelésben érkeznek. Legtöbb esetben vegytisztított pamut, de más is megtalálható köztük. Nagyon sok helyen felhasználhatóak, ám legfőképpen óvodák és iskolák számára ajánlanám, illetve azoknak a kézműveseknek, akik egyedi dolgokat készítenek. Ezek az anyag fecnik tökéltesek lehetnek jelmezek, bábok illetve sok más kézműves tárgy elkészítésére. A géprongy csomagok megtalálhatóak az üzleteinkben, illetve viszonteladók részére is elérhetőek.

Immáron négy üzlettel is rendelkezünk, ahol összesen 20 fős csapattal várjuk. A csapat folyamatosan bővül, annak érdekében, hogy gyorsabb legyen a kiszolgálás, illetve a feldolgozás. Az üzleteink megtalálhatóak Szentesen, Szarvason, Szeghalmon és Békéscsabán. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel bennünket. Kis és nagykereskedések számára egyaránt állunk rendelkezésre. Az ár listánkat megtalálja a weboldalunkra látogatva. Amennyiben nagyobb mennyiségről van szó, akkor természetes árengedménnyel is szolgálunk. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban keressen fel bennünket a 0620/ 553-3744-es telefonszámon. Várjuk sok szeretettel minden kedves érdeklődőnket. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk csakis minőséges és tiszta termékeket talál! Jó vásárlást!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs