2014. július 21.
Fül-orr-gégészeti magánrendelés

Míg a kórházakban gyakran hónapokat kell várni egy-egy vizsgálatra, addig a fül orr gégészeti magánrendelés a lehető legkorábbi időpontban elérhető. A megbízható szakemberek és a legmodernebb eszközök mellett a magánrendelés során kellemes, családias atmoszféra fogadja a pácienseket, elfeledtetve az orvosi rendelők láttán gyakran érzett félelmet.

[wp_ad_camp_1]

A fül orr gégészeti magánrendelés keretében lehetőség van teljes körű vizsgálatok elvégzésére bármilyen kapcsolódó betegség esetén. A rendelés nem csak felnőtteket, de gyerekeket is vár, már egészen csecsemőkortól kezdve. A legkisebbek vizsgálata kíméletes, fájdalommentes módszerekkel és speciális eszközökkel történik nyugodt körülmények között.

A fül orr gégészeti magánrendelés kiterjed az allergia, a hallással kapcsolatos problémák, az alvászavarok, horkolás kivizsgálására és kezelésére, valamint a rákszűrésre is. A kezelések a betegségek függvényében különböző, de kivétel nélkül a leghatékonyabb módszerekkel történnek, pl. a softlaser terápia, az akupunktúra vagy az oxigénterápia. A fül orr gégészeti magánrendelés keretében a páciensek a dohányzásról való leszokásban is segítséget kaphatnak.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs