2014. december 22.
Forró randiötletek a hideg téli napokra

A fürdők remek választást kínálnak. Szinte nincs is olyan város Magyarországon, ahol vagy legalábbis aminek a közelében ne működne egy helyes kis fürdő, ahol ellazulva beszélgethettek egy jót a randipartnereddel. Lehet, hogy merész ötletnek tűnik, de mindenképp eredeti. Amíg egy moziban nem tudtok jókat beszélgetni, addig a kellemes fürdőzés közben végig cseveghetitek az egész napot.

A forralt borozás ugyancsak jó program. A karácsonyi időszakban szinten úton-útfélen bele lehet botlani ízletes forralt bort árusító helyekbe. Mondjuk egy színházi látogatás után be is ülhettek egy kellemes bárba, vagy egy közeli kocsmába egy pohár borra, de egy fűszeres forralt borral a kezetekben még az sem annyira vészes, hogy egy ideig sétáltok a kivilágított városban, vagy kiültök a város egyik terére. Ha otthon készítitek a forralt bort, és megnéztek együtt egy filmet, az is jó alternatíva lehet.

Ha úgy véled, hogy hasonló az érdeklődési körötök, akkor elmehettek együtt egy kiállításra is. A kulturális élet is élénkebbé válik télen, hiszen új évad indul a színházakban, rendszeresen kiállítások nyílnak a városban. Ezeket bátran választhatjátok programként, a tárlatokon pedig megvitathatjátok a véleményeteket. Persze ez csak akkor működik, ha mindketten nyitottak vagytok a művészetekre. Ha a másik fél nem érdeklődő, akkor számára ez a program könnyen unalmas lehet.

Szintén a közös felmelegedést szolgálja, ha egyik este elmentek egy jót táncolni. Persze a tematikus bulik sem rosszak, egy salsa vagy egy bármilyen latin tánc estet simán be lehet vállalni, még akkor is, ha nem vagytok épp profi táncosok. Vannak a városban olyan klubok, ahol például táncoktatással egybekötött bulikat tartanak. Ezek kezdőknek ideálisak, hiszen elsajátíthatjátok az alaplépéseket, a többi meg már jön magától.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs