2018. október 26.
Fog implantátum az IHDE Dental termékeivel

Az IHDE fogászati implantátumai eleget tesznek minden nemzetközi minőségi elvárásnak, és bizonyítvánnyal is rendelkeznek, és igazából ez garantálja az IHDE fogászati implantátumok biztonságos használatát bárhol a világon. Ha ön is unja már az ősrégi fogászati megoldásokat, akkor válasszon fog implantációt ami számos előnnyel jár majd.

Fog implantátum igényelhető pénztárcakímélő áron csakis a dentalcenterkelemen.hu weboldalon, ezért ha ön is kipróbálná a legújabb fog implantátumot, akkor nem kell messzire mennie, és ha minket választ biztosan nem fog majd csalódni a beavatkozás minőségében. Szeretettel várjuk Önt is fogászati klinikánkon, és ha igazán fájdalommentes fog implantációs beavatkozást szeretne igényelni, vagy ha szorong a fogászoktól, akkor érdemes minket választania, hiszen a fogászati implantátum egy életre szól. A szájsebészeti beavatkozás után fájdalomcsillapító hatású BEMER mágnesterápia segítségével gyorsítjuk fel a gyógyulás előrehaladtát. Rendelőnkben már több éve végzünk fogbeültetéseket, így rengeteg ember életminőségén javítottunk már.

Amennyiben esetleg kérdéseket tenne fel nekünk az implantátumokról, azok előnyeiről, az árakról vagy a beültetés menetéről, akkor ezeket a kérdéseket nyugodtan felteheti nekünk csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 266 1611 telefonszámon és embereink minden kedves érdeklődő kérdésére azonnal válaszolnak majd. Ha bővebb leírást és további részleteket olvasna az implantátumokról, vagy megtekintené az árakat, akkor persze erre is van lehetősége, csak látogassa fel bátran weboldalunkat a dentalcenterkelemen.hu-t és itt mindent megtudhat majd cégünkről és a svájci IHDE Dentalról is, ezért megéri benézni hozzánk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs