2018. augusztus 29.

A márka név már magában sokat mondó, azok számára, akik jártassak a mezőgazdaságban. Most egy olyan terméket szeretnénk bemutatni, amely tovább bizonyítja a márka megbízhatóságát, minőségét, és gyakorlatias kialakítását.

[wp_ad_camp_1]

Fliegl márka név alatt számtalan kapcsolható eszköz megtalálunk, melyek mind megállják a helyüket a világpiacon, sőt legtöbb estben legelöl szerepelnek. Ezt a legmagasabb színvonalat hozza a tartálykocsi is, amely most egy új technikákkal is fel van szerelve. Több típusát is megkülönböztethetünk, köztük az egytengelyest, tandem, tridem, quattro, horgonyzott, erősített önhordozót és a vákuumkompresszorost. A tartálykocsi a következő technikákkal van felszerelve: állítható vonórúd, 5000 literes tartály, a hátulján pedig egy 600 mm-es átmérőjű tisztítónyílás található. Az 5000-10000 literes tartálykocsikban egy hullámtörő található. Illetve el van látva egy tartálytelítettség jelzővel, hidraulikus tolózárral, hidraulikus támasztólábbal, 12 V világítással, Széles terítő rendszerrel, 5-ös és 6-os szívóoldali tolózár gyorscsatlakozóval.

A pumpás tartálykocsik esetén, melyek megtalálhatóak az egytengelyes, tandem és a tridem változatban is, horgonyzott acéltartállyal vannak ellátva és excenter csiga pumpával. Továbbá az alapfelszereltség közé tartozik még a kiváló minőségű alváz, a tűzihorgonyzott tartály és az erős acélelemek is egyaránt. Továbbá megtalálható benne az önhordó konstrukció, az állítható vonórúd és a beépített keverőív is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a pap-agrp.eu oldalára kattintva, ahol minden további bővebb információt megtalál a termékeikkel kapcsolatban. Illetve érdeklődhet még a 06 53 552 283-as telefonszámon és az info@pap-agro.eu e-mail címen.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs