2015. december 01.
Fibrómák lézeres eltávolítása kockázatok nélkül

A bőrön jelentkező apró kinövések eltávolítására praktikus, fájdalom-, és kockázatmentes megoldást kínál a lézeres eltávolítás. A tökéletes felszíni érzéstelenítésnek köszönhetően mindenféle kellemetlenség nélkül szabadulhat meg a kinövésektől.

A fibrómák lézeres eltávolítása mellett egyre többen döntenek, hiszen segítségével egyszerűen eltávolíthatóak azok a kinövések, melyek gyakorlatilag bárhol megjelenhetnek. Esetükben egyfajta vírusfertőzésről van szó, melyet súlyosbíthat az elhízás, vagy az inzulinrezisztencia. Bár a futószemölcsnek is nevezett kinövés nem jelent egészségügyi kockázatot, de esztétikai okok miatt sokan szeretnének búcsút mondani ezeknek, pláne akkor, ha nagyobb mennyiségben fordulnak elő. Nem csak esztétikai problémát okozhatnak azonban, hanem beleakadhatnak ékszerbe, vagy a szőrtelenítést nehezíthetik meg nagyon. Az esetleges sérülések során vérzés, majd gyulladás alakulhat ki, s persze az elhalt fibróma sem mutat túl jól.

A fibrómák eltávolítására korábban gyakran választották a szikét, a fagyasztást, az égetést, de ezek igencsak fájdalmasak tudnak lenni. Ellenben a lézeres eltávolítás során fájdalommal szinte egyáltalán nem kell számolni, és egyszerre nagyobb mennyiség is eltávolítható. Az érzéstelenítő krémnek köszönhetően fájdalommentes a beavatkozás, ám azt érdemes tudnia, hogy egyes anyajegyek esetében nem alkalmazható a lézeres módszer. A Belvárosi Orvosi Centrum szakemberei nagy gyakorlattal jelentkeznek a területen, így garantáltan biztonságosan szabadulhat meg a zavaró futószemölcstől. Forduljon hozzánk bizalommal, és nyerje vissza a makulátlan bőr természetes szépségét visszamaradó hegek nélkül! Kérjen időpontot telefonon vagy online, és válassza szakembereink segítségét!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs